Γιάννης Νταλιάνης

Ο Γιάννης Νταλιάνης, ο αδίστακτος και υπερόπτης Χρήστος Πολύζος από τον «Παράδεισο των κυριών», ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για τη σειρά, τον ρόλο του και τις καθοριστικές εξελίξεις.

«Είναι κόντρα με μένα, ο ρόλος του Χρήστου Πολύζου. Δεν επιλέγω τέτοιες λύσεις όπως έχει επιλέξει αυτός. Εγώ προσωπικά πάντα εντοπίζω σε ένα ρόλο τα κοινά και τα διαφορετικά στοιχεία», είπε αρχικά ο Γιάννης Νταλιάνης για τον ρόλο.

Για το αν έχει κοινά στοιχεία με τον Χρήστο Πολύζο, είπε: «Εν δυνάμει μέσα μας όλοι μας έχουμε και τον κακό άνθρωπο. Το θέμα είναι τι κάνεις στην πράξη. Αυτός έχει φτάσει σε μεγάλα όρια. Εμένα αν κάτι με πληγώσει, με εκνευρίσει βρίσκω έναν τρόπο να το ξεπεράσω. Η λογική υπερτερεί της οργής. Αυτός ο άνθρωπος είναι οργισμένος γι’ αυτά που έπαθε και από κει και πέρα θέλει να εκδικηθεί. Αυτό που θέλω να δώσω στον ρόλο είναι μια εξωτερική άνεση κι ένα χιούμορ, μαύρο βέβαια, που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις και επί τη εμφανίσει δεν καταλαβαίνεις αμέσως ότι είναι ένας κακός άνθρωπος».

Τα αδύναμα σημεία του Χρήστου: «Ίσως το πάθος του για καλοπέραση και για ελεύθερο έρωτα. Μπορεί αυτό να τον παγιδεύσει».

Για το αν θα διώξει την Όλγα από το σπίτι: «Όσο πληρώνει το ενοίκιο και είναι συνεπής εντάξει, αλλά καμιά αύξηση θα της κάνω… θα δούμε. Αυτός ο άνθρωπος έχει κάποια χαρτιά στα χέρια του απ’ τη στιγμή που βρέθηκε στο τίποτα και τώρα που ανασυγκροτήθηκε θέλει ό,τι μπορέσει να το πάρει και να κυριαρχήσει σε όλα. Άρα πρέπει να κρατήσει μερικά χαρτιά για να εκβιάζει και να εκμεταλλεύεται καταστάσεις».  

«Το να παίζεις τον ρόλο του κακού είναι πολύ ευχάριστο, γιατί παίζεις πράγματα που δεν είσαι εσύ ή δοκιμάζεις τα όριά σου και κατά βάθος έχει κάτι το… νόστιμο, έχει κάτι το πιπεράτο», αποκαλύπτει για τον ρόλο του «κακού».

Για το αν θα μπει στη φυλακή για τον εμπρησμό του «Παραδείσου»: «Η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως. Το θέμα είναι αυτή η αλήθεια αν μένει στη μνήμη γιατί και στη ζωή βλέπουμε ότι πολλές αλήθειες έχουν αποκαλυφθεί αλλά τίποτα δεν περνάει στη μνήμη και η τιμωρία πολλές φορές δεν έρχεται».

Τέλος, μίλησε για την σύζυγό του Μαριλίτα Λαμπροπούλου, για το θεατρικό έργο «Βασιλιάς Ληρ» στο οποίο πρωταγωνιστεί, αλλά και την παράσταση «Ταρτούφος» την οποία σκηνοθετεί.

Τσέκαρε και αυτά:

Μπάνιο: Έξι αντικείμενα που δεν πρέπει να έχουμε εκεί

Δέρμα: Skincare influencer αποκαλύπτει το λάθος που κάνουμε