Γιάννης Περπατάρης

Ο Γιάννης Περπατάρης έρχεται γεμάτος ενέργεια μέσα στο Survivor και θέλει να δείξει όλο το εύρος των δυνατοτήτων του μέσα στους στίβους μάχης.

Ο Γιάννης Περπατάρης είναι 34 ετών και είναι αγρότης στο επάγγελμα και κατάγεται από τη βόρεια Εύβοια, όπου και μεγάλωσε και ανδρώθηκε.

Λόγω της καταγωγής του, λατρεύει τη φύση και ασχολείσαι ως αγρότης επαγγελματικά φροντίζοντας τις καλλιέργειες στρεμμάτων με ελιές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Πέρα από τις αγροτικές του εργασίες όμως, διατηρεί και μία επιχείρηση καφέ.

Ο ίδιος δηλώνει πως αγαπάει τα αθλήματα, αλλά τον συγκινούν ιδιαίτερα όλα εκείνα τα αθλήματα που είναι απαιτητικά, αλλά και εκείνα που συνθέτουν στην ενδυνάμωση της φυσικής του κατάστασης.

Μάλιστα, για το λόγο αυτό έχει ασχοληθεί με το crossfit, ποδηλασία, ορειβασία, snowboard,
kick boxing, θαλάσσια σπορ αλλά και στίβο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Πάντως, ήδη από τώρα ο Γιάννης Περπατάρης δηλώνει πως είναι έτοιμος να παλέψει στους στίβους μάχης και στόχος του είναι να βγάλει το λάδι στους αντιπάλους του, αλλά και φυσικά να οργώσει ως αγρότης και τους αμμουδερούς στίβους μάχης.

Το σίγουρο είναι πως λόγω των αγροτικών εργασιών ο νέος μαχητής θα μπορέσει να βοηθήσει σίγουρα στην οργάνωση της καλύβας και μένει να φανεί εάν θα ανταποκριθεί και στα αγωνίσματα.

Τσέκαρε κι αυτά: