Γιάννης Σπαλιάρας

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει στραφεί τα τελευταία χρόνια στη υποκριτική και τον έχουμε δει να παίζει σε γνωστές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης ενώ έχει εμφανιστεί και σε project του Netflix! Μια μεγάλη στιγμή, όμως της καριέρας του ήταν όταν ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του Survivor 2017 όπου και απέκτησε το ψευδώνυμο ο “Σφάχτης” της καρύδας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To μοντέλο και ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι Yes” και ρωτήθηκε για τα social media και αν λαμβάνει περίεργα μηνύματα!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε πως μια κοπέλα του έκανε ένα πολύ περίεργο σχόλιο όταν ανάρτησε ένα story με μια κατσαρίδα.

“Πρόσφατα μου ήρθε ένα περίεργο μήνυμα. Ήμουν κάπου και ανέβασα μία κατσαρίδα που ήταν στο δωμάτιο… και μου έστειλε μία κοπέλα: “αχ να ήμουν στη θέση της μαζί σου”.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ρωτήθηκε και για το All Star λέγοντας πως του έγινε πρόταση και πως δεν τάχθηκε υπέρ κανενός φιναλίστ.

“Δεν είδα ολόκληρο τον τελικό του “Survivor”, είδα όμως αρκετό. Δεν μπορώ να πω ότι υποστήριζα κάποιον από τους δύο. Δεν τα γνωρίζω καλά τα παιδιά, οπότε δεν είχα ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποιον. Άκουα ότι είχαν διαφορά 9 ψήφων μεταξύ τους, είναι λίγο άδικο για τον κύριο Μπάρτζη αλλά τι να κάνουμε;”.

Τσέκαρε και αυτά: