Gigi Hadid

Η Gigi Hadid έχει δημιουργήσει τη δική της luxury σειρά από πλεκτές δημιουργίες οι οποίες έχουν ως βάση το κασμίρ και πολλές φορές την έχουμε δει να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό για να προβάλλει το brand της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το brand Guest In Residence είναι ένα δημιούργημα του 28χρονου μοντέλου και περιλαμβάνει ρούχα όπως ζακέτες, ρούμπες, παντελόνια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς να μπαίνει στην ντουλάπα σου το φετινό φθινόπωρο. Και μια νέα καμπάνια ξεκίνησε για να παρουσιαστούν τα νέα είδη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Η Gigi Hadid ποζάρει με αυτό το ανεπιτήδευτο coolness που διαθέτει και σε δυο φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram τη βλέπουμε να ποζάρει με μια μαύρη ζακέτα την οποία αφήνει ανοιχτή για να δείξει την καλογυμνασμένη κοιλιά της ενώ σε μια άλλη πόζα έχει ανέβει στη λεκάνη της τουαλέτας όπου φορά πάλι τη μαύρη ζακέτα, ένα παντελόνια από κασμίρ σε ταμπά χρώμα, loafers και ροζ κάλτσες!

Το brand ξεκίνησε το 2022 και το μοντέλο είχε αποκαλύψει πως της πήρε τρία χρόνια να το ολοκληρώσει αφού μεσολάβησε η γέννηση της κόρη της και η πανδημία! Η μεγάλη αγάπη που έχει για το κασμίρ την οδήγησε στην απόφαση να δημιουργήσει ένα brand το οποίο ασχολείται μόνο με αυτό το ύφασμα και από ότι φαίνεται πάει καλα!

Τσέκαρε και αυτά: