Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένας από τους παίκτες των Μπλε που επιλέγει πολλές φορές να τηρήσει “σιγή ιχθύος” μπροστά στους συμπαίκτες του αλλά όταν έρχεται η στιγμή της προσωπικής συνέντευξης έχει να πει πολλά πράγματα.

Στην Μπλε ομάδα υπάρχει αναστάτωση καθώς ο Κρις Σταμούλης είναι έξαλλος με το γεγονός πως ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του για μια ακόμη φορά και δεν ψήφισαν τη Μελίνα Μεταξά η οποία δεν είναι ενεργή στα αθλήματα λόγω σοβαρού τραυματισμού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

“Μια απορία που μου γεννήθηκε. Χθες με μία διαφορά 24 ωρών από την πρώτη ψηφοφορία όλοι διαπιστώσατε ότι η Μελίνα δεν είναι καλά κι έπρεπε να βγει. Γιατί στην πρώτη ψηφοφορία δεν κάνατε το ίδιο; Δεν σε πείραζε και σε πείραζε μετά από μία ημέρα; Ο γιατρός της είπε ότι θα κάτσει τρεις εβδομάδες”, είπε ο Κρις μπροστά στους συμπαίκτες του και από ότι φαίνεται έχει έναν μικρό σύμμαχο καθώς ο Ασημακόπουλο θεωρεί πως τους ξεβράκωσε με όσα είπε στην καλύβα.

Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε:

“Ο Κρις τους ξεβράκωσε λίγο. Η γυμνή αλήθεια. Κι εγώ πιστεύω ότι ήθελαν πρώτα να ψηφίσουν τον Χρήστο για να κλειδώσουν ένα άτομο κι αν έχαναν την δεύτερη ασυλία, να είχαν δεύτερες έξτρα επιλογές, που ήταν η Μελίνα”. 

Τσέκαρε και αυτά: