Louis Vuitton

Αρκετούς μήνες μετά τον θάνατο του λατρεμένου σχεδιαστή, Virgil Abloh, ο οίκος Louis Vuitton ανακοίνωσε τον νέο creative director του και είναι ο μουσικός παραγωγός και fashion icon, Pharrell Williams.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο οίκος και ο πρόεδρος του, Petro Beccari, καλωσόρισαν τον νέο τους creative director ο οποίος αναλαμβανει να φέρει το όραμα του στις ανδρικές συλλογές και στο Instagram έγραψαν στη λεζάντα τα εξής:

“Ο Pharrell Williams είναι ένας οραματιστής του οποίου τα δημιουργικά σύμπαντα επεκτείνονται από τη μουσική στην τέχνη και στη μόδα, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως παγκόσμιο πολιτιστικό είδωλο τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ο τρόπος με τον οποίο σπάει τα όρια στους διάφορους κόσμους που εξερευνά, ευθυγραμμίζεται με την ιδιότητα της Louis Vuitton ως οίκου πολιτισμού, ενισχύοντας τις αξίες της καινοτομίας, του πρωτοποριακού πνεύματος και της επιχειρηματικότητας”. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

Ο πρόεδρος του οίκου είπε χαρακτηριστικά:

“Χαίρομαι που καλωσορίζω τον Pharrell πίσω στο σπίτι μας, μετά τις συνεργασίες μας το 2004 και το 2008 για τη Louis Vuitton, ως τον νέο μας Δημιουργικό Διευθυντή για τις ανδρικές συλλογές. Το δημιουργικό του όραμα πέρα από τη μόδα θα οδηγήσει αναμφίβολα τη Louis Vuitton προς ένα νέο και πολύ συναρπαστικό κεφάλαιο”. 
Τσέκαρε και αυτά: