Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένας παίκτης που μπήκε στην αρχή του Survivor All Star και έχει καταφέρει να παραμείνει στο νησί παρά το γεγονός πως έχει βρεθεί πολλές φορές υποψήφιος!

Η Κατερίνα Δαλάκα πήγε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και έχοντας αποκαλυπτικές διαθέσεις αποκάλυψε κάτι για τον παίκτη το οποίο δε γνωρίζαμε μέχρι στιγμής και σίγουρα έχει κάνει αίσθηση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με την πρώην παίκτρια του Αll Star η οποία αποβλήθηκε από το παιχνίδι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν αυτός που προέβαλλε μεγάλη αντίσταση στην παραγωγή όταν ανακοινώθηκαν τα παραπτώματα που έκανε η Δαλάκα και η Ασημίνα και ζητούσε από την παραγωγή να του δώσει το διαβατήριο του για να μπορέσει να φύγει απ΄το νησί.

Eίναι πολύ ξεκάθαρο πλέον πως οι παίκτες είναι αυτοί που κάνουν “κουμάντο” στο παιχνίδι που έφερε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και πίσω από τις κάμερες έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα τα οποία θα μαθαίνουμε σε βάθος χρόνου και καθώς κάποιοι παίκτες δεσμεύονται από συμβόλαιο και δεν μπορούμε να προβούν σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Όλοι περιμένουν τη στιγμή που θα μιλήσει και η Ασημίνα Χατζηανδρέου!

 

Τσέκαρε και αυτά: