Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα αποφάσισε να πραγματοποιήσει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποβολή της από το Survivor All Star και επισκέφτηκε την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η πρώην παίκτρια του All Star αποκάλυψε πως υπέγραψε το συμβόλαιο της μια μέρα προτού φύγει διότι δεν ήθελε να πάει αρχικά και στο μυαλό της τα είχε πολύ διαφορετικά τα πράγματα!

“Μου αρέσει στη ζωή να αναλαμβάνω την ευθύνη. Έκανα παράβαση και ναι, έφαγα! Δεν ήμουν η μόνη στο παιχνίδι που το έκανε. Όταν όλοι τρώνε δε γίνεται να με αποβάλεις. Αν είχα κινητό στο παιχνίδι, θα σχολίαζα αλλά δεν. H Ασημίνας είχε μια διαμάχη με τον Μπάρτζη και έστησε μια ολόκληρη ιστορία για να τη χτυπήσει και πραγματικά εγώ ήμουν ανήξερη όταν ήμουν στο συμβούλιο. Αν τον βλέπουν οι άνθρωπο στο Χόλυγουντ πρέπει να τον πάρουν”.

Η παίκτρια αποκάλυψε πως έφαγαν ένα σάντουιτς και πως οι παίκτες βολεύτηκαν πολύ με αυτό που έγινε. Κάποια άτομα από την Μπλε ομάδα “εκβίασαν” την παραγωγή πως θα φύγουν αν δε φύγει η Κατερίνα Δαλάκα.

Στεναχωρήθηκε πολύ με όλα όσα έγιναν και όταν περίμεναν να μιλήσουν με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, σημειώθηκε ο σεισμός και δεν τα κατάφεραν.

“Με αδίκησαν”, είπε στην εκπομπή και φαίνεται πως είναι πολύ πληγωμένη με την κατάσταση! Δικαιώθηκε όπως είπε όταν μίλησε ο Ατζούν και παράλληλα δήλωσε πως το σάντουιτς που πήρε το πλήρωσε! Κυρία!

Τσέκαρε και αυτά: