Γιώργος Κοψιδάς

Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ένας ηθοποιός ο οποίος ήταν πολύ γνωστός στο θεατρικό κόσμο, όμως ο κόσμος τον γνώρισε καλύτερα όταν εμφανίστηκε στο Survivor και πλέον εμφανίζεται  στο J2US.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

O ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, για όλα έχουν συμβεί στη ζωή του και είπε πως έχει δεχτεί bullynig για το πηγούνι και τη μύτη!

“Έχω πολύ καλές σχέσεις με την κόρη της πρώην μου, είμαστε σαν οικογένεια. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο. Έχω συγκατοικήσει 3 φορές. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω παιδί. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Το μεγαλύτερο ελάττωμά μου, είναι η τελειομανία μου. Για το στέρνο μου, δέχομαι κολακευτικά σχόλια. Έχω δεχθεί bullying για το πηγούνι και τη μύτη μου. Για πολλά χρόνια δεν με έβλεπα όμορφο στον καθρέφτη. Όταν αγάπησα τον εαυτό μου, μού έλεγαν ότι είμαι όμορφος”. 

Μάλιστα, ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε πως τον φλερτάρουν μέσω Social media και είπε χαρακτηριστικά:

“Με φλερτάρουν άνδρες και μου στέλνουν μηνύματα στα social. ήμουν μικρός έκανα σχέσεις με μεγαλύτερες γυναίκες, τώρα που μεγάλωσα, το αντίθετο. Θέλω η σύντροφός μου να είναι ψηλή και γυμνασμένη. Στη σχέση μου θέλω να γελάω και να μην υπάρχει μιζέρια”.

Τσέκαρε και αυτά: