Σόλων Τσούνης

Ο Σόλων Τσούνης ήταν ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” και αναφέρθηκε στην αγπαημένη σειρά του Ant1 “Παγιδευμένοι” στην οποία και παίζει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο ρόλο του, Νίκο Ασλανλιδη λέγοντας πως προσπάθησε να βρει έναν τρόπο να τον αγαπήσει γιατί είναι ένα λαμόγιο και παράλληλα αναφέρθηκε σε όλα τα περίεργα που ακούγονται για το τέλος της σειράς που παίζει.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Πρέπει να βρω δικαιολογία και να αγαπήσω τον ρόλο που κάνω φέτος. Είναι τελείως αντίθετος από εμένα. Ο Νίκος Ασλανίδης τώρα στους “Παγιδευμένους” είναι λαμόγιο και πρέπει να βρω λόγους να τον δικαιολογήσω, να τον πιστέψω και να τον πιστέψουν και οι τηλεθεατές. Είναι ψυχοφθόρο αλλά είναι και προσωπική επιτυχία αν τα καταφέρεις. Παλεύεις και με τον εγωισμό σου. Είχα συνηθίσει να με αγαπάνε στον δρόμο, αλλά στο Twitter “κράζουν”. Είναι παράξενο όταν έχεις συνηθίσει να σε αγαπάνε ενώ φέτος σου λένε ότι αυτό που κάνεις είναι κακό”.

Στη συνέχεια ο Σόλων Τσούνης μίλησε για όσα ακούγονται και αναφέρθηκε στα κακόβουλα σχόλια:

“Είναι μια πολύ ωραία συνθήκη και είμαι τυχερός που συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά, είμαστε πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας. Διαβάζω σχόλια που θέλουν να περάσουν προς τα έξω ότι κάτι δεν πάει καλά. Μάλλον η απάντηση είναι ότι κάποιος φοβάται κάτι. Νομίζω ότι θα πάει σε δεύτερη σεζόν αλλά δεν έχουμε πάρει ακόμη το πράσινο φως. Δεν νομίζω ότι χάσαμε κόσμο. Αποκτήσαμε φανατικούς θεατές από την αρχή που μας περίμεναν” (αφού τελείωσε το Μουντιάλ).

Τσέκαρε και αυτά: