Γιώργος Κόρομι

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας από τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας που μέχρι τώρα είχε κρατήσει – όσο μπορούσε – χαμηλό προφίλ αλλά έχει αρχίσει και εκείνος να δείχνει τα “δόντια” του και στα αγωνίσματα κάποιοι τον θεωρούν προκλητικό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παίκτης είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Γιώργο Ασημακόπουλο – μην ξεχνάμε τους Amigos – αλλά είναι αρκετά απογοητευμένος από την στάση που κράτησε ο “Μπλε” στο τελευταίο συμβούλιο και όπως αποκάλυψε σε μια προσωπική του συνέντευξη, δεν περίμενε αυτή τη συμπεριφορά. Ο Γιώργος Κόρομι φαίνεται πως δε θέλει να είναι αντιμέτωπος με τέτοια συμπεριφορά!

Σε άλλα νέα, οι δυο ομάδες πάλι αλλάζουν αφού οι Μπλε είναι εξασθενημένοι και θα δούμε δυο πρόσωπα τα οποία θα αποχωρήσουν από τους Κόκκινους για να βρεθούν στην αντίπαλη ομάδα. Σύμφωνα με τα spoilers η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Ηλίας Μπόγδανος θα πάνε στους Μπλε και η Μελίνα Μεταξά θα πάει στην Κόκκινη.

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, θα είναι η έκρηξη του Τάκη Καραγκούνια στο συμβούλιο καθώς φέρεται να είναι ένας από του υποψήφιους και θα φύγει από το συμβούλιο φωνάζοντας και ουρλιάζοντας για μια ακόμη φορά!

Έχουμε πολλά να δούμε την Κυριακή 9/4.

Τσέκαρε και αυτά: