Μπεν Άφλεκ

Ο Μπεν Άφλεκ είναι από τους ωραιότερους άνδρες που έχουμε δει στο Χόλυγουντ και πολλές φορές καταφέρνει να γίνει viral καθώς κάνει πραγματάκια τα οποία απασχολούν το κοινό! Ωστόσο, δεν είναι πάντα για καλό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παίζει στην ταινία “Air” η οποία αναφέρεται στην ιστορική συμφωνία που είχε κάνει ο Μάικλ Τζόρνταν με την Νike και μίλησε για αυτή σε εκπομπή στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER.

Ο Μπεν Άφλεκ μίλησε στην εκπομπή στα ισπανικά και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral διότι ήταν άψογος και πολλές γυναίκες θεωρούν πως είναι ακόμη πιο σέξι!

Οι χρήστες του Twitter έπαθαν πλάκα με τα Ισπανικά του ηθοποιού και από ότι φαίνεται έχει κάνει μαθήματα με τη σύζυγο του Τζένιφερ Λόπεζ καθώς ξέρει πολύ καλά να μιλά τη γλώσσα της και συζητούν συχνά σε αυτή!

Η νέα ταινία “Αir” έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή του κόσμου και αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη, αφού αφορά σε μια ιστορία η οποία περιέχει έναν ήρωα που λάτρεψε όλος ο κόσμος που αγαπά το μπάσκετ!

Τσέκαρε και αυτά: