Γιώργος Κορόμι

Ο Γιώργος Κορόμι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, την Κυριακή 22/10, κατά τη διάρκεια της αθλητικής εκδήλωσης «Τρίαθλο IRONMAN 70.3 VOULIAGMENI GREECE», στην οποία έλαβαν συμμετοχή και άνθρωποι της ελληνικής showbiz.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο πρώην παίκτης του Survivor, παίρνει μέρος κάθε χρόνο στην εκδήλωση αυτή, όμως αυτή η χρονιά σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη.

Ο Γιώργος Κορόμι, κατάφερε να κάνει ξεχωριστή την εκδήλωση, αφού έκανε έκπληξη στην σύντροφο του, Τίνα, η οποία τον έχει στηρίξει πάρα πολύ. Ο Γιώργος Κορόμι, πλησίασε την σύντροφό του, και με την βοήθεια του παρουσιαστή της εκδήλωσης, της έκανε πρόταση γάμου.

Γονάτισε και τη ρώτησε αν θέλει να γίνει γυναίκα του και στη συνέχεια της φόρεσε το μονόπετρο.

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι

Τον Κορόμι τον μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor του 2021, αλλά διαγωνίστηκε ξανά και στο Survivor All Star. Έχει ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στα social media με αποτέλεσμα να μπορούμε να γνωρίσουμε περισσότερα πράγματα για την προσωπική του ζωή.

Ο Γιώργος Κορόμι, είναι σε σχέση με την Τίνα, η οποία κατάγεται από τον Καναδά εδώ και τέσσερα χρόνια και διαρκώς ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δύο τους αγαπούν τα ταξίδια και τον αθλητισμό, ενώ φαίνεται να είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Όσο ήταν στο Survivor ο Κορόμι του είχε στείλει το εξής μήνυμα σε έπαθλο επικοινωνίας: «Hey baby. I miss you so much και έχουμε ακόμη 4 μήνες μέχρι να γυρίσεις νικητής. Σε ευχαριστώ για το δώρο σου, είναι σαν να μην έφυγες πoτέ. Προχώρα δυνατά και να μην σκέφτεσαι τίποτε άλλο εκτός από την νίκη. You got this».

Όσο για τη γνωριμία του με την Τίνα, ο Γιώργος Κόρομι είχε αποκαλύψει στο περιοδικό ΟΚ!: «Είχε έρθει στο μαγαζί που διαθέτω στο κέντρο της Αθήνας με χυμούς, καφέ και είδη υγιεινής διατροφής. Ξεκινήσαμε να μιλάμε επειδή έχουμε τον ίδιο τρόπο ζωής και γίναμε φίλοι. Ουσιαστικά π σχέση ήρθε τέσσερα χρόνια μετά. Περάσαμε καραντίνα, περάσαμε Survivor συνεχίζουμε».

Τσέκαρε και αυτά:

Γουακαμόλε: Η συνταγή για την τέλεια σάλτσα 

Τίτος Λαχανάς: Το βιογραφικό, η ηλικία, το Instagram και το Fame Story