Γιώργος Κόρομι

Συνέντευξη από τον Άγιο Δομήνικο είχε παραχωρήσει ο Γιώργος Κόρομι προτού αναχωρήσει και είπε πολλά πράγματα τα οποία ήταν σχετικά… απλά! Όμως, μια τοποθέτηση του κατάφερε να ανάψει φωτιές και ο Τριαντάφυλλος βρήκε την τέλεια αφορμή για να τον δικάσει για μια ακόμη φορά.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή “Πρωινό μας” πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι μια από τις δυνατές κοπέλες του ριάλιτι και πως δε θα έβγαζε νικήτρια μια γυναίκα διότι δεν ξέρουν πως να βρουν τροφή!

” Δε μπορώ να βγάλω τη Σταυρούλα νικήτρια από τη στιγμή που άμα την αφήσω μόνη της σε ένα νησί δε θα βρει τροφή… Οπότε γι’ αυτό τον λόγο θα βγάλω τις κοπέλες απ’ έξω”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόρομι! 

Αυτή την τοποθέτηση είδε ο Τριαντάφυλλος και σε ανάρτηση του στο Instagram “δίκασε” τον παίκτη για μια ακόμη φορά γράφοντας:

“Θαυμάστε τον, απολαύστε τον, θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες, τις γυναίκες που έχουν τόση δύναμη, που μας έφεραν στη ζωή, που πόνεσαν για εμάς και αποκλείει γυναίκα επειδή δε φέρνει σταματημένα σαλάχια. Οι γυναίκες είναι η δύναμή μας ρε τεράστιε ψαρά. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι έλεγαν στο χωριό μου και βασικά σε όλα τα χωριά της Ελλάδας μας”. 

Έξαλλος ο τραγουδιστής!

Τσέκαρε και αυτά: