Σταυρούλα Χρυσαειδή

H Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι ίσως η πιο δυνατή παίκτρια στο Survivor All Star και πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να τη δουν να σηκώνει το τρόπαιο του ριάλιτι επιβίωσης! Όχι, όμως ο Γιώργος Κόρομι!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O Γιώργος Κόρομι μπορεί να επέστρεψε στην Ελλάδα και να τον είδαμε να σκάει μύτη στο αεροδρόμιο με ένα λεοπάρ γκρι πουκάμισο, όμως η εκπομπή “Πρωινό μας” παρουσίασε την συνέντευξη του από τον Άγιο Δομήνικο, την Τρίτη 23/5 καθώς οι εκλογές μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού τις προηγούμενες μέρες.

Ο πρώην παίκτης των Κόκκινων μίλησε πολύ δομημένα για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, ωστόσο έκανε μια πολύ κουλή δήλωση για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και για τις γυναίκες του Survivor.

Σύμφωνα με τον Κορο, η Σταυρούλα είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια αλλά δεν έχει γνώσεις στο κομμάτι της επιβιώσης. Δε θα έβαζε μια κοπέλα στη νικητήρια θέση γιατί δεν έχουν το τρόπο να βρουν τροφή και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις καταστάσεις.

Παράλληλα, αποκάλυψε γιατί είπε πως στο συμβούλιο πως θέλει νικητή τον Σάκη Κατσούλη και ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Είπα ότι θέλω νικητή τον Σάκη γιατί έχουμε δει ξεκάθαρα ότι είναι ο πιο καλός παίκτης στα αγωνίσματα. Αν μου έλεγες καθαρά επιβίωση θα έλεγα άλλο άτομο. Απλά για το Survivor όπως είναι πιστεύω τον Σάκη Κατσούλη”. 

Τσέκαρε και αυτά: