Γιώργος Λιανός

O Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα καθώς έπρεπε να διευθετήσει κάποιες επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Και μίλησε στην κάμερα του “Breakfast@Star” για το ριάλιτι επιβίωσης.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο αγαπημένος παρουσιαστής αναφέρθηκε στο άγριο περιστατικό που σημειώθηκε στο στίχο μάχης ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Μπάρτζη λέγοντας πως έπεσαν κάποιες “ψιλές” και πως υπήρξε μεγάλη ένταση.

“Υπήρξε μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια. Κάτω από ένα υπόγειο εμπόδιο έβλεπα κάτι κεφάλια, μετά είδαμε ότι πέσανε αρκετές ψιλές. Γίνανε κάποιες συστάσεις και ευτυχώς ηρέμησαν τα πνεύματα. Παραδέχτηκαν και οι δυο ότι είχαν μερίδιο ευθύνης”.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για την ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Survivor All Star και ο Γιώργος Λιανός δε γνωρίζει πότε θα γίνει γιατί τους έχουν προλάβει οι εξελίξεις, λόγω των δεύτερη εκλογών!

“Δεν έχω ιδέα πότε θα γίνει ο τελικός γιατί μας αλλάζουν το πρόγραμμα οι εκλογές. Περιμένουμε κι εμείς ενημέρωση από το κανάλι”.

Αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός νέου κύκλου του Survivor λέγοντας πως δεν έχει ιδέα αν θα υπάρξει νέος κύκλος του Survivor και πως αυτές είναι αποφάσεις που παίρνει το κανάλι προς τον Αύγουστο.

 

Τσέκαρε και αυτά: