Σχέσεις

Στις ερωτικές σχέσεις πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε όλοι, πως πρέπει και οι δυο πλευρές να δείχνουν ενδιαφέρον και να προσπαθούν καθημερινά να είναι στη ζωή του άλλου με απλούς τρόπους και χωρίς πιέσεις.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Έχεις βρει νέο αμόρε αλλά σε έχουν πιάσει τα δικά σου και πιστεύεις πως μόνο εκείνος πρέπει να κάνει τα πάντα για να σου αποδείξει πως είναι αρκετός για να βρίσκεται στην πολύτιμη καθημερινότητα σου; Μέγα λάθος θα σου πούμε εμείς διότι δεν είναι σωστό και ο άλλος άνθρωπος δεν είναι υπεύθυνος για αυτά που μπορεί να σου έχουν συμβεί στο παρελθόν!

Υπάρχουν κάποιοι απλοί τρόποι για να του δείξεις πως τον θέλεις πραγματικά στη ζωή και ο πρώτος και κύριος είναι να παραμερίσεις τους εγωισμούς και να είσαι χαλαρή!

Σχέσεις – Ποιοι είναι οι υπόλοιποι τρόποι:

#1.Στείλε ένα ρομαντικό μήνυμα και προσπάθησε να του δίνεις σημασία μέσα στην ημέρα σου! Δε χρειάζεται να είστε 24 ώρες πάνω από ένα κινητό και να στέλνετε μηνύματα, αλλά που και που ρίξε ένα μηνυματάκι με μια γλυκιά φατσούλα!

#2.Εκθείασε τον λίγο! Μιλά για τα καλά χαρακτηριστικά που έχει και πες του τι σου αρέσει σε αυτόν! Θα του ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση και θα καταλάβει καλύτερα πως τον θες!

#3.Κανόνισε ένα ξαφνικό ραντεβού! άρτον τηλέφωνο και πες του πως τον περιμένεις στο τάδε σημείο γιατί θέλεις να τον δεις και ότι σου έλειψε! Βέβαια, βεβαιώσου πως έχει ελεύθερο το πρόγραμμα του και πως θα μπορεί να σε δει!

Τσέκαρε και αυτά: