Γιώργος Τσαλίκης

Ο Γιώργος Τσαλίκης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο “αιώνιος έφηβος” του ελληνικού πενταγράμμου και έχει δημιουργήσει από μικρή ηλικία τη δική του οικογένεια με τη σύζυγο του, Δώρα την οποία λατρεύει!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ενώ σπούδαζαν στη Βουλγαρία και από την πρώτη στιγμή ήθραν πολύ κοντά και συνεχίζουν να είναι μαζί μέχρι και σήμερα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο καλλιτέχνης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Night Out” και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης θέλησε να μάθει για αυτή την όμορφη σχέση!

Ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη στιγμή καθώς η γυναίκα τπυ παραλίγο να πεθάνει επειδή έπεσε στάχτη στο ποτό της!

“Γνωριστήκαμε με την Δώρα στις σπουδές μας στη Βουλγαρία. Ήμασταν σε ένα κλαμπ και όταν της είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί, πίναμε ένα ποτό και έπεσε στάχτη και έπεσε σε κώμα. Η πρώτη στιγμή που είπαμε ότι θα είμαστε μαζί είναι η στιγμή που πήγε να πεθάνει, της έπεσαν οι σφυγμοί, πήγαμε στο νοσοκομείο. Την έβαλαν στην εντατική, της έκαναν πλύση στομάχου και εγώ από την αγωνία μου της έτριβα το χέρι, της έκανε έγκαυμα τριβής, μάτωσε και το σημάδι είχε μείνει για χρόνια. Από τότε μένουμε μαζί»”. 
Τσέκαρε και αυτά: