Ηλίας Γκότσης

Ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκε από το Survivor All Star και κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα άφησε πολλά υπονοούμενα στο Q&A που έκανε στο Instagram καθώς φαίνεται να λέει πως πήρε την ευθύνη στις πλάτες του και για άλλους παίκτες και φάνηκαν κάποιες “φιλίες”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Οι άνθρωποι που ήταν κοντά στον Ηλία Γκότση ήταν πολύ συγκεκριμένοι και αναμένεται να σκάσει νέα “βόμβα” τις επόμενες μέρες στον Άγιο Δομίνικο καθώς θα ανοίξουν κάποια στόματα και θα κάνουν αποκαλύψεις που ίσως κοστίσουν και σε άλλους παίκτες την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης μπορεί να απέβαλλε παίκτες αλλά οι παρανομίες συνεχίζονται και φέρεται να κάνει τα στραβά μάτια σε πολλές καταστάσεις οι οποίες είναι περίεργες και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει τις ισορροπίες αλλά αυτό το πράγματα δε γίνεται καθώς δεν υπάρχει 24ωρη φύλαξη και τα πρόσωπα που βρίσκονται στο νησί πιστεύουν πως οι αποβολές τελείωσαν!

Ωστόσο, κάποιοι ξεχνούν πως υπάρχουν πρόσωπα τα οποία από τα νεύρα τους και από την ένταση τους μιλούν και κάνουν αποκαλύψεις! Έχουν ήδη γίνει πολλές συζητήσεις και έχουν ακουστεί πολλά, αλλά ακόμη εν ξέρουμε αν η παραγωγή θα τα προβάλλει στα επόμενα επεισόδια διότι τότε θα αναγκαστεί να στείλει και άλλο κόσμο σπίτι του.

Ο Ηλίας Γκότσης μπορεί να μην έδωσε ονόματα στις δηλώσεις του αλλά όλοι ξέρουν πως έκανε παρέα με την Εύη Σαλταφερίδου και τον Ηλία Μπόγδανο. Και ο κόσμος είναι πεπεισμένος πως είναι τα πρόσωπα που καλύπτει ο πρώην παίκτης!

Πολλά θα ακουστούν και μια νέα “βόμβα” έρχεται!

Τσέκαρε και αυτά: