Γιορτινό μακιγιάζ

Γιορτινό μακιγιάζ : Ετοιμαζόμαστε για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και όλες μας θέλουμε να είμαστε on fleek! Και ένας τρόπος για να είμαστε υπέρλαμπρες είναι το makeup look pου θα δημιουργήσουμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα μάτια είναι αυτά που θα “πρωταγωνιστήσουν” φέτος και πολλά είναι τα κορίτσια και τα αγόρια που επιλέγουν μέσω του ΤikTok να μας δώσουν εντυπωσιακές ιδέες, αν έχουμε ξεμείνει και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε!

Το γιορτινό μακιγιάζ πρέπει να είναι fun και να μη σε δεσμεύει! Για αυτό το λόγο, οι γήινες αποχρώσεις είναι και οι καλύτερες για τα μάτια σου, ενώ σε “επιφυλακή” θα πρέπει να βρίσκεται και το bronzer σου γιατί είναι σημαντικό να υπάρχει και λίγο shine!

Τσέκαρε τρεις από αυτές :

@caterina_triant4 #makeup #makeuptutorial #eyemakeup #glammakeup #fyp #maquillaje #makeuptutorials #foryourpage #10millionadoptions #haloeye ♬ original sound – Stories

@aliciabreuer0 tutorial on how to do siren eyes #sireneyes #eyeliner #eyes #makeup #makeuptutorial #eye #fyp ♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) – Doja Cat

@dollyholllyInsta hollymcallisterrr

♬ original sound – DOLLYHOLLY

Είναι τρία looks τα οποία γίνονται πολύ εύκολα και σίγουρα έχεις τις αποχρώσεις αυτές στο νεσεσέρ σου!

 

Τσέκαρε και αυτά:

Survivor All Star : Ποιοι πέρασαν από τα εργομετρικά τεστ

Σειρές Netflix : Τρίτη σεζόν για το “Young Royals”