Γιούλικα Σκαφιδά

H Γιούλικα Σκαφιδά είναι ένα πλάσμα το οποίο δεν μας έχει συνηθίσει στις extreme αλλαγές στην εμφάνιση της καθώς προτιμά να διατηρεί ένα “ήσυχο” ύφος και να μην τραβά τα βλέμματα με έξαλλες εμφανίσεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Από ότι φαίνεται, όμως, αποφάσισε να τραβήξει τα “φώτα της δημοσιότητας” πάνω της αφού επέλεξε να “μεταμορφωθεί” κανονικά και με τον “νόμο” του κομμωτή, καθώς είναι πλέον κατάξανθη και με πολύ κοντά μαλλιά.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη βλέπουμε να ποζάρει στο πλευρό του γνωστού κομμωτή, Πάνου Καλλίτση, και είναι πραγματικά αγνώριστη. Έχει κατάξανθα μαλλιά, είναι κοντά και μας δίνει ένα “αέρα” αλά Μέριλιν Μονρόε! 

Η Γιούλικα Σκαφιδά αποχωρίστηκε τα μακριά, μελί που είχε και πλέον έχει άλλο look το οποίο μπορεί στην αρχή να μας φάνηκε λίγο περιέργο, αλλά όσο την παρατηρούσαμε μας άρεσε πολύ!

Για μια ακόμη φορά κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της και οι followers φάνηκε να αγαπούν αυτή την αλλαγή της και να σχολιάζουν πως την ταιριάζει πολύ, πως της δίνει άλλο ύφος και πως αναδεικνύονται πολύ τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Τσέκαρε και αυτά: