GNTM 5

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες, 21 κορίτσια μπήκαν στο σπίτι του GNTM 5, με μοναδικό πόθο και στόχο την κατάκτηση του τίτλου και των μεγάλων επάθλων, στο πιο ανατρεπτικό, ανανεωμένο και επίκαιρο GΝΤΜ!

Ας γνωρίσουμε τις υποψήφιες GNTM 5!

Δέσποινα Σαρρή

Η 20χρονη Δέσποινα έρχεται από την Πετρούπολη, όπου ζει με τους γονείς και τον αδελφό της. Εργάζεται σαν σερβιτόρα σε καφέ-μπαρ της περιοχής ενώ παράλληλα σπουδάζει ναυτιλιακά. Η πρώτη της επαφή με το μόντελινγκ είναι το GNTM, μιας και το μόνο που έχει κάνει είναι μία ερασιτεχνική φωτογράφιση για ρούχα φίλης της. Δηλώνει πολύ ανυπόμονη, οξύθυμη και τέρας λογικής. Αυτό που πιστεύει ότι την κάνει να ξεχωρίζει δεν είναι τα πράσινα μάτια της αλλά η… τρέλα της.

MOTTO: Δεν παίζει άγχος

GNTM 5 – Βικτώρια Μυροφορίδου

Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, η Βικτώρια μόλις 21 της χρόνια έχει ήδη μία αξιοσημείωτη πορεία στο μόντελινγκ. Εργάζεται ως μοντέλο από τα 14 της χρόνια και έχει καταφέρει να είναι η βασική της δουλειά. Δεν έχει μείνει όμως μόνο εκεί, αφού παράλληλα σπουδάζει μάρκετινγκ. Είναι μοναχοκόρη και για αυτό έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην οικογένεια της. Η εμπειρία της στον χώρο της μόδας είναι σίγουρα ένα από τα ατού της για το GNTM, ωστόσο αυτό που, σύμφωνα με την ίδια, την κάνει να ξεχωρίζει είναι η εξυπνάδα της. Η ίδια δηλώνει θηλυκή και δοτική ενώ οι φίλοι της τη φωνάζουν χαϊδευτικά «γατάκι».

MOTTO: Everything happens for a reason