Γρηγοριάνα Πλυτά

Η 22χρονη Γρηγοριάνα είναι Κύπρια με αφρικανικές ρίζες από τη γιαγιά της, η οποία κατάγεται από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Μένει στην Κύπρο ενώ είναι το μεγαλύτερο από τα τρία αδέλφια της οικογένειας. Σπουδάζει παιδαγωγικά ενώ από τα 18 της ασχολείται με το μόντελινγκ. Έχει κάνει φωτογραφίσεις, καμπάνια για περιοδικό ενώ έχει περπατήσει και σε πασαρέλες και τώρα έρχεται με φόρα στο GNTM. Τα στοιχεία της προσωπικότητάς της που την κάνουν να ξεχωρίζει, όπως η ίδια λέει, είναι η ευγένεια, η ευαισθησία, η δύναμη αλλά και το πείσμα της.

MOTTO: No one is you and this is your power

Έλενα Λυσάνδρου

Η Έλενα είναι μόλις 18 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Σπουδάζει σχέδιο μόδας ενώ ονειρεύεται να ξεκινήσει καριέρα στο μόντελινγκ μέσα από το GNTM. Αν και δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ επαγγελματικά, έχει κάνει φωτογραφίσεις για εταιρείες μιας και είναι Influencer. Οι ακόλουθοί της στο Instagram ξεπερνούν τις 40 χιλιάδες ενώ στο Tik Tok τις 117 χιλιάδες και τα likes τα 2 εκατομμύρια! Σαν άνθρωπος είναι ευγενική και πειθαρχημένη ενώ δηλώνει τελειομανής και πως πάντα πετυχαίνει τους στόχους της.

MOTTO: Ό,τι γίνεται, είναι για καλό

Νάγια Κοντοστεργίου

Η 18χρονη Νάγια ζει στη Νέα Σμύρνη και μόλις τελείωσε το σχολείο. Έχει ακόμα τρία αδέλφια, ένα κοριτσάκι από τη μαμά της και δύο αγοράκια από τον μπαμπά της. Στο GNTM έρχεται για να πάρει το βάπτισμα του πυρός στο μόντελινγκ, μιας και περίμενε να τελειώσει το σχολείο για να ακολουθήσει το όνειρο της, που δεν είναι άλλο από τη μόδα. Όταν ήταν μικρή ήταν αθλήτρια της ρυθμικής ενώ το παρατσούκλι της ήταν «Ποκαχόντας». Η ίδια δηλώνει πεισματάρα, φιλόζωη, προσαρμόσιμη και κοινωνική ενώ θεωρεί ότι το χαρακτηριστικό της, που θα την κάνει να ξεχωρίσει, είναι η επικοινωνία.

MOTTO: You get what you work for, not what you wish for

GNTM 5 – Μαρία Κώστα

Η Μαρία είναι από την Κύπρο και εργάζεται ως διακοσμήτρια εσωτερικού χώρου. Στα 30 της χρόνια μετρά πολλές φωτογραφίσεις, πασαρέλες αλλά και διαφημιστικά, μιας και ασχολείται με το μοντελινγκ από τα 15 της. Πριν από εφτά χρόνια, το 2015, κατάφερε να κερδίσει και τον τίτλο της Μις Κύπρου στα καλλιστεία. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ευχάριστο και ευαίσθητο. Η εμπειρία της στον χώρο της μόδας, το πείσμα και η τελειομανία της, είναι τα «όπλα» της για το GNTM.

MOTTO: Στην πίεση φαίνεσαι πιο δυνατός

Νικόλ Τσούλος

Με καταγωγή από την Κέρκυρα, η 23χρονη Νικόλ έρχεται από το μακρινό Τορόντο του Καναδά για το GNTM. Έχει σπουδάσει νηπιαγωγός, ωστόσο δεν έχει εργαστεί πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, ενώ τον τελευταίο χρόνο ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Με πατέρα προπονητή φυσικής κατάστασης και σύζυγο πρωταθλητή Μουάι Τάι, η Νικόλ δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα πλούσιο αθλητικό βιογραφικό. Έχει κερδίσει πρωταθλήματα στο τένις αλλά και το άλμα εις ύψος στον Καναδά ενώ για 15 χρόνια ασχολούνταν με το μπαλέτο. Η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, πέρα από ένα καλλίγραμμο κορμί, της προσέφερε πειθαρχία, που θεωρεί ότι θα τη βοηθήσει για την παραμονή της στο GNTM. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της εργατικό αλλά και αγνό ενώ ονειρεύεται να καταφέρει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα για πάντα.

MOTTO: Carpe diem/ Seize the day

Εβελίνα Πετρουγάκη

Η Εβελίνα είναι 22 χρονών, κατάγεται από την Αθήνα αλλά μένει στη Λάρισα, όπου και σπουδάζει βιοχημεία. Δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, πέρα από μία ερασιτεχνική φωτογράφιση. Το GNTM θα τη βοηθήσει να κάνει μια αρχή στο χώρο της μόδας, ώστε να της ανοιχτεί ο δρόμος του επαγγελματικού μόντελινγκ. Όταν ήταν μικρή έπαιζε μπάσκετ ενώ έχει μία μικρότερη αδελφή που ασχολείται με το βόλεϊ. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ειλικρινή, πειθαρχημένο, δυναμικό και ανεξάρτητο. Αυτό όμως, που, όπως λέει, την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει μία άκρως επιβλητική παρουσία στον χώρο.

MOTTO: Πάμε πιο γρήγορα/Ο πρώτος στόχος είναι να έχεις στόχο

GNTM 5 – Έφη Μπαντή

Με καταγωγή από τη Νάουσα η 53χρονη Έφη έρχεται στο GNTM για να αποδείξει ότι ποτέ δεν είναι αργά. Εργάζεται ως γυμνάστρια σε σχολεία της Θεσσαλονίκης και είναι μητέρα τριών παιδιών. Δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ αν και, όπως λέει, είχε πάντα στάση ζωής μοντέλου. Η μόδα της άρεσε από όταν ήταν μικρή όμως τώρα το πήρε απόφαση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Έχει ασχοληθεί με τον στίβο ενώ έπαιζε μπάσκετ και χάντμπολ στην Ά Εθνική. Δηλώνει δυναμική, επικοινωνιακή και πνευματώδης ενώ το δυνατό της σημείο, σύμφωνα με την ίδια, είναι ότι συνδυάζει πνεύμα και εμφάνιση.