GNTM Νικητής

GNTM Νικητής: Μετά από μήνες απίστευτων δοκιμασιών το GNTM έφτασε στο τέλος του και ο μεγάλος νικητής είναι ο Ηρακλής, ο οποίος κέρδισε και από τις βαθμολογίες των κριτών όσο και τη στήριξη του κοινού.

Ο Ηρακλής δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουσε από τη Βίκυ Καγιά και αφέθηκε στα πανηγύρια που ξέσπασαν στο πλατό του GNTM.

Πώς φτάσαμε όμως σε αυτή τη νίκη (GNTM Νικητής);

Από την πρώτη βαθμολογία της πρώτης φωτογραφίας πρώτος ήταν ο Ηρακλής με 39 βαθμούς, ακολουθούσε η Παρασκευή με 38 βαθμούς και ο Ανδρέας με 37 βαθμούς.

Και είχε έρθει η ώρα για τη βαθμολογία της δεύτερης φωτογραφίας.

O Ανδρέας για τη φωτογραφία στο party βαθμολογήθηκε από τον Άγγελο Μπράτη με 9 βαθμούς,η Βίκυ Καγιά με 9 βαθμούς, η Ζενεβιέβ με 8 βαθμούς και ο Σκουλός με 9 βαθμούς, συγκεντρώνοντας 72 βαθμούς.

Η Παρασκευή για τη φωτογραφία της πήρε από τη Βίκυ Καγιά 10 βαθμούς, ο Άγγελος Μπράτης 9 βαθμούς, η Ζενεβιέβ 9 βαθμούς και ο Σκουλός 10 βαθμούς και έτσι συγκέντρωσε 76 βαθμούς.

Τέλος, ο Ηρακλής ήρθε τρίτος και πήρε από τη Βίκυ Καγιά έβαλε 10 βαθμούς, ο Άγγελος Μπράτης έβαλε 10 βαθμούς, η Ζενεβιέβ έβαλε 10 βαθμούς και ο Σκουλός 10 βαθμούς, συγκεντρώνοντας 79 βαθμούς.

Επομένως είχε έρθει η ώρα του κοινού να πει την τελευταία του λέξη και η απόφαση του κοινού ήταν τελεσίδικη.

Η Βίκυ Καγιά πήρε θέση μπροστά στα τρία υπέροχα μοντέλα και τους ανακοίνωσε πως το κοινό έδωσε στον Αντρέα βαθμολογία 12,8% και πήρε ως σύνολο 84,8% και τερμάτισε τρίτος.

Ανάμεσα στον Ηρακλή και την Παρασκευή η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ο μεγάλος νικητής είναι ο Ηρακλής.

Αυτό το πλάσμα κατάφερε μετά από απίστευτης δυσκολίας δοκιμασίες να φτάσει σε αυτό το σημείο και πλέον να ανοίγεται μπροστά του μία τεράστια καριέρα ξεκινώντας από το Εlite, το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων σε όλο τον κόσμο με έδρα το Λονδίνο.

Πάντως και οι τρεις άξιζαν τα καλύτερα και σίγουρα είναι νικητές και εκεί έξω πλέον τους περιμένουν ήδη πολλοί σχεδιαστές που θέλουν να δουλέψουν πολύ μαζί τους.