Grammy 2023

Τα Grammy 2023 αναμένεται να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που θα δώσουν το παρών στη μεγάλη μουσική βραδιά καθώς είναι ένας τεράστιος θεσμός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες οι οποίοι θα εμφανιστούν στη σκηνή των βραβείων καθώς είναι για ένα πολύ ιδιαίτερο event το οποίο απασχολεί σε παγκόσμιο επίπεδο και περιμένουμενα δούμε τι θα επιλέξουν να φορέσουν οι celebs.

Oι καλλιτέχνες που αναμένεται να τραγουδήσουν στην 65η τελετή απονομής των βραβείων Grammy είναι ο Σαμ Σμιθ, ο Λουκ Κομπς, ο Μπαντ Μπάνι, η Λίζο, η Μέρι Τζ Μπλάιτζ και άλλοι.

Ωστόσο, αυτόν που περιμένουν να δουν όλοι είναι ο Χάρι Στάιλς ο οποίος ξέρει πολύ καλά πως να κάνει ένα συγκλονιστικό show.

O Bρετανός τραγουδιστής θα ανέβει στη σκηνή του Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες, και αναμένεται να κάνει πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση. Είναι υποψήφιος για έξι βραβεία και ευελπιστεί να τα πάρει όλα!

Το άλμπουμ του “Harry’s House”, είναι υποψήφιο για Grammy στις κατηγορίες Άλμπουμ της Χρονιάς και Καλύτερο Φωνητικό Ποπ Άλμπουμ.

Το τραγούδι του «As It Was» είναι υποψήφιο στις κατηγορίες Ηχογράφηση της Χρονιάς, Τραγούδι της Χρονιάς, Καλύτερη Ποπ Σόλο Ερμηνεία και Καλύτερο Μουσικό Βίντεο.

Τσέκαρε και αυτά: