Gwyneth Paltrow

Η Gwyneth Paltrow φαίνεται πως θέλει να γίνει… νοικάρισσα και συνεργάζεται με την AirBnB με σκοπό να νοικιάσει τον ξενώνα του σπιτιού της σε έναν τυχερό για μια νύχτα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H επιχειρηματίας και ηθοποιός αποφάσισε πως έφτασε η στιγμή να δει πως δουλεύουν όλοι όσοι νοικιάζουν σπίτια και δωμάτια και συνεργάζεται με τη γνωστή πλατφόρμα για να χαρίσει σε έναν τυχερό θαυμαστή στο Μοντεσίτο στην Καλιφόρνια και να μείνει στον ξενώνα της.

Η Gwyneth Paltrow μέσω ενος βίντεο που δημοσίευσε μιλά για την έμπενυση πίσω από την απόφαση της να νοικιάσει τον ξεχνώνα της για ένα βράδυ καθώς βρίσκεται σε μια έπαυλη αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων την οποία αγόρασε το 2016.

“Η μοναξιά είναι μια ανθρώπινη κατάσταση, αλλά τα τελευταία χρόνια, η αυξημένη απομόνωση και η έλλειψη επικοινωνίας έχει κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο κατακερματισμένη”, αναφέρει στην ανάρτηση και θέλει να κάνει τον κόσμο να ξεφύγει από τη μοναξιά και να μείνει μαζί με κόσμο!

Η ηθοποιός κάνει πολύ συχνά ανατρεπτικές κινήσεις οι οποίες ενθουσιάζουν τους θαυμαστές της και όλοι περιμένουμε να δούμε ποιο πρόσωπο θα μείνει στον ξενώνα!

Τσέκαρε και αυτά: