Κουζίνα

Η κουζίνα μέσα σε ένα σπίτι είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία και για αυτό το λόγο θα πρέπει να διατηρείτε πάντα καθαρή μιας και είναι το μέρος όπου φτιάχνουμε καθημερινά το φαγητό μας.

Σε αυτή την προσπάθεια του καθαρισμού έρχεται ένα προϊόν που κανείς δεν θα πίστευε πως θα ήταν τόσο χρήσιμο στην κουζίνα Ο λόγος για την οδοντόκρεμα που μέχρι τώρα την ξέραμε ως βασικό προϊον στο μπάνιο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ένας σημαντικός λόγος που πρέπει να υπάρχει είναι γιατί μία οδοντόκρεμα μπορεί να βγάλει τους λεκέδες του νερού από το ξύλο. Κι αυτό μπορείτε να το κάνετε σε όλες τις ξύλινες επιφάνειες της κουζίνας, στο τραπέζι αλλά και στον πάγκο κοπής.

Εάν δοκιμάσετε την οδοντόκρεμα στη βρύση στην κουζίνα σας τότε θα δείτε πως θα λάμψει κυριολεκτικά. Απλά βάλτε λίγο οδοντόκρεμα σε ένα πανί και τρίψτε ελαφρώς τη βρύση και μετά να το ξεπλύνετε με καθαρό νερό ή καθαρό πανί.

Πολλές φορές στην κουζίνα μαγειρεύουμε πράγματα που μυρίζουν ή αφήνουν έντονη μυρωδιά ακόμα και στα χέρια μας. Εάν για παράδειγμα κόψετε κρεμμύδι και μυρίζουν τα χέρια σας τότε με λίγη οδοντόκρεμα εάν τα τρίψετε θα εξαφανιστεί αμέσως.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί άνετα εάν βάλετε λίγο στα τάπερ που συχνά μυρίζουν από τα φαγητά. Τρίψτε λίγο και θα εξαφανιστεί επίσης η δυσάρεστη μυρωδιά.

Τέλος μπορείτε να βάλετε λίγο οδοντόκρεμα σε ένα δοχείο με πολύ ζεστό νερό. Αφού διαλυθεί η κρέμα τότε μπορείτε να ρίξετε αυτό το υλικό που δημιουργήθηκε μέσα στο σιφόνι του νεροχύτη σας. Με αυτό τον τρόπο εξαφανίζονται οι δυσάρεστες μυρωδιές από το σιφόνι του νεροχύτη.

Τσέκαρε κι αυτά: