Γυμναστική

Η γυμναστική είναι ένα σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητα των περισσότερων ανθρώπων και όσοι έχουν την χαρά να αθλούνται με τον τρόπο που θέλουν είναι πολύ τυχεροί γιατί κάνουν πολύ καλό στο σώμα τους και την ψυχολογία τους.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Όσοι θέλουν να διατηρούν το σώμα τους σε μια καλή κατάσταση και παράλληλα να μην παρατηρούν διαρκώς αυξομειώσεις στο βάρος τους, πρέπει να κάνουν δυο βασικά πράγματα: καλή διατροφή και σωστή προπόνηση.

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να βρουν ένα τρόπο άσκησης μέσω του οποίου θα “καίνε” περισσότερες θερμίδες και να ιδρώνουν περισσότερο για να αποβάλλουν τις τοξίνες από το σώμα τους. Και ήδη ξέρουμε τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις αυτό τον στόχο!

Τι είδους γυμναστικής πρέπει να κάνεις:

#1.Σχοινάκι 

Γυμνάζεις όλες τις μυϊκές ομάδες και από την ένταση που σου δίνει, καις πολύ γρήγορα θερμίδες! Είναι ένας τρόπος για να κάψεις θερμίδες μέσα στην εβδομάδα σου και πρόκειται για μια γυμναστική που γίνεται και από το σπίτι!

#2.Spinning

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους γυμναστικής τα τελευταία χρόνια! Ανεβαίνεις σε ένα στατικό ποδήλατο και κάνεις πετάλι δίχως “αύριο”! Γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και είναι εξαιρετική άθληση για όσους θέλουν να κάψουν θερμίδες πολύ γρήγορα!

Tσέκαρε και αυτά: