Γυμναστική στο σπίτι

Γυμναστική στο σπίτι : Κάποιοι από εμάς δεν έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε χρήματα για να γυμναστούμε σε κάποιο γυμναστήριο ή να βρούμε έναν γυμναστή για να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε το γερό σώμα που θέλουμε να έχουμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Υπάρχουν πολλές ασκήσεις τις οποίες μπορείς να κάνεις στο σπίτι και να βοηθήσεις το κορμί σου να σταθεί έτσι όπως το θέλεις και μπορείς να τις ξεκινήσεις σήμερα κιόλας.

Τα πόδια μας είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι το σώματος μας το οποίο πρέπει να γυμνάζουμε όποτε μπορούμε διότι όταν είναι δυνατά μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα και να αποφύγουμε σοβαρούς τραυματισμούς.

Στο κανάλι της αγαπημένης μας trainer Μadfit βρήκαμε ένα βίντεο το οποίο είναι εξαιρετικό για να κάνουμε γυμναστική στο σπίτι και να “χτίσουμε” δυνατά πόδια και γλουτούς. Και είκοσι λεπτά από το χρόνο σου είναι αρκετά για να μπορέσεις να δυναμώσεις ακόμη περισσότερο.

Με αυτές τις ασκήσεις θα γυμνάσεις τους προσαγωγούς σου, τους γλουτούς και τις γάμπες σου ενώ παράλληλα θα αιματώνεται όλο σου το σώμα και θα νιώσεις αμέσως καλύτερα!

Μην ζοριστείς αν πονέσεις σε κάποια άσκηση και μην ξεχάσεις να κάνεις διατάσεις !

 

Τσέκαρε και αυτά: