Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε στο βιβλίο του “Spare” πως μια γυναίκα μεγαλύτερη του, ήταν αυτή με την οποία έκανε έρωτα πίσω από μια παμπ και πλέον όλοι ξέρουμε ποια είναι αφού η ίδια βγήκε και μίλησε για την εποχή που είχαν έρθει κοντά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H Σάσα Γουάλπολ παραχώρησε συνέντευξη στον εξαίρετο δημοσιογράφο, Πιρς Μόργκαν και αποκάλυψε πως ο Χάρι δεν είναι πλέον το αγόρι που θυμάται και πως ξέπεσε όταν παντρεύτηκε την Μέγκαν Μαρκλ.

Η γυναίκα που ασχολείται πλέον με τις εκσκαφές, αποκάλυψε πως αυτή είναι το πρόσωπο με το οποίο ήρθε πολύ κοντά ο πρίγκιπας Χάρι και ο παρουσιαστής κάνοντας πλάκα είπε πως έχει πολλά κοινά με τη σύζυγο του δούκα του Σάσεξ γιατί εκείνη σκάβει και η Μέγκαν σκάβει για… χρυσό!

“Έχω να τον δω 21 χρόνια, δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στο μυαλό του , ούτε γιατί τα κάνει όλα αυτά”, λέει στη συνέντευξη της.

Η γυναίκα δήλωσε πως πήρε την απόφαση να βγει προς τα έξω και να αποκαλύψει ποια είναι διότι είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις και οι φήμες ήταν πολλές. Θέλησε να μιλήσει για να σταματήσει αυτή η παράνοια και να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους δικούς της ανθρώπους.

Τσέκαρε και αυτά: