Harry Styles

O Harry Styles σάρωσε τα charts παγκοσμίως με το ολοκαίνουργιο “Harry’s House”, δημιουργώντας αναρίθμητα νέα ρεκόρ.

Tο νέο album εκτοξεύθηκε στο #1 του Billboard 200 με πωλήσεις που ξεπέρασαν τις 521.5 χιλιάδες, τις περισσότερες για το 2022 έως τώρα από οποιοδήποτε album και μόλις το 4ο που τους τελευταίους 18 μήνες ξεπερνάει τις 500 χιλιάδες πωλήσεις μέσα σε 7 μέρες. Αυτό το επιτυχημένο album αποτελεί το 3ο κατά σειρά #1 solo album του, που βρίσκεται απευθείας στη κορυφή της Αμερικής, επεκτείνοντας το ρεκόρ ως ο πρώτος Βρετανός καλλιτέχνης που καταφέρνει να βρεθεί στο #1 του Billboard 200 με τα πρώτα 3 albums του και επίσης να πετύχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις album για solo Βρετανό καλλιτέχνη από τότε που δημιουργήθηκε το Nielsen Music το 1991.

Η μοναδική αυτή εμπορική επιτυχία του Harry στην Αμερική έρχεται σε αρμονία με όλο τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς βρέθηκε στο #1 των charts 17 χωρών, καταφέρνοντας τις μεγαλύτερες πωλήσεις albums της χρονιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ καρφώθηκε στη κορυφή χωρών όπως Καναδά, Γερμανία, Γαλλία, Αυστραλία, Ολλανδία, Ιταλία, Ιρλανδία, Σουηδία, Νέα Ζηλανδία, Αυστρία, Ελβετία, Βέλγιο, Νορβηγία, Φινλανδία, Ισπανία και Δανία.

Ο Harry κατάφερε να σκοράρει διπλά #1 σε charts χωρών, πράγμα σπάνιο για πολλαπλές χώρες, με το album “Harry’s House” και το single “As It Was” που βρέθηκαν ταυτόχρονα στο #1 σε χώρες όπως Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Γερμανία, Αυστραλία, Ολλανδία, Ιταλία, Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Ελβετία και Βέλγιο.

Στην Αμερική, το “As It Was” επέστρεψε στο #1 του Billboard Hot 100 για 4η εβδομάδα, ενώ 3 ακόμη τραγούδια έκαναν την εμφάνισή τους στο Top 10 (“Late Night Talking”, “Music For A Sushi Restaurant” και “Matilda”), με όλα τα τραγούδια του album να βρίσκονται μέσα στο Τop 30. Ο Styles στέκεται δίπλα στους The Beatles, που κατάφεραν κάτι αντίστοιχο για 5 εβδομάδες το 1964, ως οι μόνοι Βρετανοί καλλιτέχνες στη ιστορία με τουλάχιστον 4 τραγούδια ταυτόχρονα στο Top 10 του Hot 100.

Επιπλέον, ο Harry είναι ο 3ος καλλιτέχνης στην ιστορία του UK Singles Chart που καταφέρνει να καταλάβει τις 3 πρώτες θέσεις του chart με το lead single “As It Was” να παραμένει στο #1 για 8η εβδομάδα που το καθιστά το τραγούδι με τις περισσότερες εβδομάδες στη κορυφή για τη χρονιά αυτή. Τις άλλες δύο θέσεις του Top 3 κατέλαβαν το “Late Night Talking” και το “Music for a Sushi Restaurant.” Στην Αυστραλία, ο Harry κυριάρχησε στο ARIA singles charts και με τα 13 tracks του album, τα οποία βρέθηκαν εντός του Top 15, κάτι που αποτελεί ρεκόρ. Παράλληλα, ανακηρύχθηκε ως ο πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία του chart που καταλαμβάνει τις 4 πρώτες θέσεις και σπάει το ρεκόρ του Top 10 έχοντας 8 τραγούδια να φιγουράρουν αυτή τη στιγμη. Το “As It Was” παραμένει το πιο επιτυχημένο τραγούδι στο κόσμο, καθώς βρίσκεται στο #1 on Billboard Global 200 chart για 8η εβδομάδα, επεκτείνοντας τη κυριαρχία του single για το 2022 ενώ του εξασφάλισε και τις περισσότερες εβδομάδες στη κορυφή για Βρετανό καλλιτέχνη στην ιστορία.

Ακόμη, το ‘Harry’s House’ σπάει και ρεκόρ της νέας εποχής καθώς στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του ξεπέρασε τις 182 χιλιάδες πωλήσεις βινυλίων στην Αμερική, τις περισσότερες μετά από 31 χρόνια, αφήνοντας πίσω του τη Taylor Swift με το “RED” που είχε πουλήσει 114 χιλιάδες πέρσι. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το βινύλιο πούλησε 36 χιλιάδες, που πλέον το καθιστά το πιο εμπορικό βινύλιο του 21ου αιώνα, παίρνοντας τη θέση από τους ABBA που είχαν πουλήσει 29 χιλιάδες με το “Voyage”. Tο album πέτυχε περισσότερες πωλήσεις από όλο το UK Top 40 μαζί κι έτσι μιλάμε για το πιο εμπορικό album για το 2022 έως τώρα, ενώ έχει γίνει χρυσό απο τη 1η εβδομάδα κυκλοφορίας του. Στην Αυστραλία, πέτυχε τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε βινύλιο από τότε που φτιάχτηκε ξανά το Vinyl Albums chart το 2019, ξεπερνώντας το “The Slow Rush” του Tame Impala.

Ο Harry γιόρτασε τη κυκλοφορία του album με το μοναδικό ζωντανό show ‘ONE NIGHT ONLY IN NEW YORK’ στο UBS arena της Νέας Υόρκης τραγουδώντας για 1η φορά μουσική από το “Harry’s House”. Το πολυεπιτυχημένο “Harry’s House” κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music.

Τσέκαρε και αυτό : Τζόντι Φόστερ : Θα παίξει σε αστυνομική σειρά