Η Φάρμα

Η Φάρμα: Η πράσινη ομάδα ηττήθηκε και στη 2 η Δοκιμασία Ασυλίας, με τους περισσότερους παίκτες να αποδίδουν την ήττα τους στην ατυχία, ισχυριζόμενοι ότι θα έχαναν ακόμα και αν είχαν κρατήσει το πλεονέκτημα. Κάπως έτσι, ο Άλκης Λαδάς, ως πρώτος μονομάχος, κλήθηκε να ορίσει τον δεύτερο από την ομάδα του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αφού πρώτα το συζήτησε μαζί του, αποφάσισε να επιλέξει τον Γιώργο Κιουλτζόπουλο,
γεγονός που δεν φάνηκε να παραξενεύει κανέναν.

Το πρωί, ο Γιώργος Γιαννούλας πηγαίνει στο νοσοκομείο για να εξετάσουν το πόδι του, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται τα σπιτάκια των δύο μονομάχων. Ο Γιώργος αισθάνεται ξεκούραστος και πιστεύει ότι υπάρχουν άτομα από την ομάδα του που θα τον υποστηρίξουν. Στο διπλανό δεντρόσπιτο, ο Άλκης εξομολογείται ότι είναι αγχωμένος και μιλά για την απόφαση της Νάσιας Ευαγγελάτου να τον ορίσει μονομάχο. Τόσο ο Άλκης, όσο και ο Γιώργος, εκμυστηρεύονται στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ποιοι από τους συμπαίκτες τους
θεωρούν ότι λειτουργούν στρατηγικά.

Στο Συμβούλιο του Αχυρώνα για το reality Η Φάρμα, η συζήτηση ανοίγει με την ασυλία, που κέρδισε ο Γιώργος Γιαννούλας και αν τελικά την ήθελε ή όχι. Ποιες είναι οι τακτικές, που ακολουθούνται για να φτάσει κανείς στη 10άδα; Έχουν νόημα οι συμμαχίες και οι στρατηγικές ή στο τέλος κρίνονται όλα με βάση τις αγωνιστικές ικανότητες;

Η κουβέντα συνεχίζεται με το πλεονέκτημα, που άφησε η πράσινη ομάδα και αν και κατά πόσο επηρέασε την ήττα της στη Δεύτερη Μονομαχία Ασυλίας. Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Γιαννακίδης κάνει λόγο για αλλαγή στη συμπεριφορά του Γιώργου Τσάμη, την οποία αποδίδει στο γεγονός ότι τελειώνει η ασυλία του.

Τι  θέση παίρνει ο Γιώργος Τσάμης για όσα λέγονται; Η πράσινη ομάδα αποκαλύπτει τι συνέβη, τελικά, με το χαμένο βαζάκι της ζάχαρης και κατά πόσο επηρέασε την ομάδα αυτό το γεγονός.

Ο Άλκης Λαδάς και ο Γιώργος Κιουλτζόπουλος δεν αντέχουν άλλο την αναμονή και η Μονομαχία Αποχώρησης ξεκινά! Οι δύο αντίπαλοι τα δίνουν όλα στον Αχυρώνα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη «Φάρμα».

Ποιοι από την πράσινη ομάδα παίρνουν ξεκάθαρη θέση και δείχνουν σε ποιον έχουν αδυναμία; Θα επιλέξουν οι δύο μονομάχοι να αντικατασταθούν από κάποιον συμπαίκτη τους ή θα προτιμήσουν να αναμετρηθούν στα ίσα; Το σίγουρο είναι ότι μόνο ένας θα καταφέρει να υπερισχύσει και θα συνεχίσει το ταξίδι του προς τον τελικό και τη διεκδίκηση των 50.000 ευρώ!

Τσέκαρε κι αυτά: