Η γη της ελιάς

Τα νέα επεισόδια της σειράς “Η γη της ελιάς” έρχονται και η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε για το “τέλος” της Ιουλίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Harper’s Bazaar και την δημοσιογράφο Κατερίνα Κηλίδη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

“Θα συμμετέχω και στην τρίτη σεζόν της σειράς Η Γη της Ελιάς – είμαστε εν μέσω γυρισμάτων – και με το τέλος της θα ολοκληρωθεί η συμμετοχή μου ως Ιουλίας Βρεττάκου. Την επόμενη σεζόν θα κάνω θέατρο, μια ταινία στην Ιταλία αλλά και guest εμφάνιση σε ακόμη μία ελληνική σειρά”. 

Η ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά “Η γη της ελιάς” αναφέρθηκε και στην εμφάνιση που έκανε στο φεστιβάλ Βενετίας όπου αναφέρθηκε για τα ρούχα που φόρεσε και τη γενικότερη εμπειρία της.

“Οι άνθρωποι αυτοί με πίστεψαν, με άκουσαν, σεβάστηκαν τις ρίζες μου και δουλέψαμε μαζί για να το πετύχουμε. Δεν είναι εύκολο όταν παντού γύρω μας οι εμφανίσεις που κυριαρχούν είναι το όσο πιο εκτεθειμένο σώμα τόσο καλύτερα. Ειδικά για μια ηθοποιό όπως εγώ, που δεν έχω διακριθεί σε ταινίες φεστιβαλικές, το αναμενόμενο ήταν να πάω σέξι με διαφάνειες για να μαγνητίσω τα βλέμματα.

Αντίθετα, εμείς αποφασίσαμε στις Κάννες να εμφανιστώ με vintage Roberto Cavalli και vintage Tom Ford και κοσμήματα Messika, αντίστοιχα, στη Βενετία. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα ότι θα με ξεχώριζε κανείς. Παρόλο που αισθανόμουν όμορφα, ήμουν ο εαυτός μου και ήμουν καλά με αυτό, δεν ήξερα αν αυτό θα ήταν αρκετό – συνήθως δεν είναι. Στο κόκκινο χαλί φώναζαν το όνομά μου. Θυμάμαι ότι έβρεχε και επικρατούσε μια αμηχανία γενικά με τις ομπρέλες. Εγώ δεν ήθελα να κρατήσω ομπρέλα. Τους έλεγα ότι θα σταματήσει με το που θα βγω από το αυτοκίνητο γιατί είμαι Ελληνίδα και ο θεός Ποσειδώνας με προστατεύει”. 

Τσέκαρε και αυτά: