Η γη της ελιάς

Η γη της ελιάς έρχεται από τη Δευτέρα με ένα νέο επειοσοδιο και οι εξελίξεις τρέχουν για τους πρωταγωνιστές και για τον εντοπισμό των παιδιών.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας στη σειρά Η γη της ελιάς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Επεισόδιο 18 (Δευτέρα 16 Οκτωβρίου)

Η Ιουλία και ο Στάθης δίνουν εντολή σε ντετέκτιβ να εντοπίσει την κόρη τους, ελπίζοντας πως έτσι θα έχουν μια ευκαιρία να της εξηγήσουν την αλήθεια. Η Μαργαρίτα αναρωτιέται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό της και ο Λυκούργος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς έρχονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο παλιός Λοχίας κάνει την επανεμφάνισή του στο στρατόπεδο. Ο Κουράκος έρχεται σε δύσκολη θέση απέναντι στον Ορέστη, εξαιτίας της σχέσης του με τη Δήμητρα που φαίνεται να έχει συνέχεια. Ο Ισίδωρος εξομολογείται στην Αμαλία πως δεν του περνάει αδιάφορη, αλλά η διαφορά ηλικίας τους τού δημιουργεί αναστολές, καθώς φοβάται τα σχόλια του κόσμου.

Η Μαρίνα εξακολουθεί να κρατά αποστάσεις από τον Μάνο. Εκείνος νιώθει να πνίγεται από την κατάσταση αυτή και της ζητά να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η Μαρίνα όμως αρνείται, οδηγώντας τον Μάνο στη σκέψη του χωρισμού.