Η Φάρμα

Η Φάρμα: Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Χρήστος Μέξης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Γιαννακίδη για το τάισμα των ζώων και στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν στη γαλάζια ομάδα, με αφορμή τα αβγά, που δίνουν στην αντίπαλη ομάδα. Η μονομαχία αποχώρησης πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και το ταξίδι της «Φάρμας» έφτασε στο τέλος του για τη Μαρία Περσίδου.

Για κάποιον η αποχώρηση της Μαρίας αποδεικνύεται λυτρωτική. Οι παίκτες της πράσινης ομάδας διαβάζουν το γράμμα που έγραψε φεύγοντας και μαθαίνουν ποιον άφησε αρχηγό.

Ο επιστάτης, Μάνθος Πισιμίσης, επισκέπτεται τους παίκτες και επιβλέπει την κατασκευή που έκαναν για το αντιπαγετικό πανί. Τους επιβραβεύει φέρνοντας τους νέα φυτά για το μποστάνι, τα οποία πρέπει να φυτέψουν οι ίδιοι.

Ο Γιώργος Γιαννούλας δείχνει να έχει επηρεαστεί από τον τελευταίο καβγά στη σκηνή. Θα κάνει προσπάθεια η γαλάζια ομάδα να έρθει πιο κοντά και να ξεπεράσει τα όσα έχουν συμβεί;

Η σημερινή Δοκιμασία Ασυλίας ονομάζεται «Το Χρυσό Τσεκούρι». Οι παίκτες θα χρειαστεί να κόψουν πολλούς κορμούς, σε διάφορα μεγέθη, χρησιμοποιώντας τσεκούρια αλλά και πριόνια, μέχρι να σηκώσουν το πολυπόθητο «χρυσό». Ποιοι παίκτες έχουν καλή τεχνική και θα ξεχωρίσουν;

Ποια ομάδα θα συνεργαστεί καλύτερα και θα πάρει τη νίκη; Για την ηττημένη ομάδα ακολουθεί συμβούλιο. Ο αρχηγός της ομάδας θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να υποδείξει τον πρώτο μονομάχο της εβδομάδας.

Θα δυσκολευτεί να πάρει μια απόφαση; Θα επιλέξει δυνατό ή αδύναμο παίκτη; Θα είναι σύμφωνη η ομάδα με αυτή την απόφαση;

Δείτε εδώ το trailer του 13 ου επεισοδίου στη Η Φάρμα:

Τσέκαρε κι αυτά: