Η γη της ελιάς

Eβδομάδα έντονων εξελίξεων έρχεται στη συγκλονιστική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», με έναν γάμο να γίνεται η αφορμή να συναντηθούν όλοι οι ήρωες της Μάνης.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς.

Επεισόδιο 29 (Κυριακή 29 Οκτωβρίου)

Ο Πότης και η Άννα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους φίλους τους στα μπάτσελορ πάρτυ που ετοιμάζουν. Ωστόσο, ο Πότης διατηρεί ακόμα τις αμφιβολίες του για το αν τελικά η Άννα θα πάει στην εκκλησία ή θα τον αφήσει στα κρύα του λουτρού. Ο Στάθης υπόσχεται στην Ιουλία ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να πείσει την Αριάδνη να τον ακούσει. Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς παίρνουν άδεια από τον στρατό και επιστρέφουν στο χωριό για να παρευρεθούν στον γάμο. Ο Σωτήρης όμως καιροφυλαχτεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η Αμαλία καλυτερεύει μέρα με τη μέρα κι ο Ισίδωρος της ανακοινώνει πως μόλις πάρει εξιτήριο, θα την φιλοξενήσει σπίτι του μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Η Δήμητρα και ο Κουράκος, παρά την απόφασή τους να κρατήσουν αποστάσεις, βρίσκονται για μία ακόμη φορά ερωτικά. Η Βασιλική ετοιμάζει τεράστια έκπληξη στην Άννα για το γλέντι του γάμου, όμως η Άννα δεν φαίνεται έτοιμη να παντρευτεί.