Kourtney Kardashian

Η Kourtney Kardashian γιόρτασε το Halloween αναδημιουργώντας μία από τις πιο χαρακτηριστικές εμφανίσεις της αδελφής της Kim Kardashian.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η 44χρονη, μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες της ντυμένη με το Met Gala look της Kim του 2013, το οποίο η Kim Kardashian φορούσε όταν ήταν βαριά έγκυος στην κόρη της North West, που σήμερα είναι 10 ετών.

Η Κιμ, 43 ετών, τότε φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα Givenchy και η Kourtney εμφανίστηκε να φοράει το ίδιο φόρεμα (ή ένα πολύ παρόμοιο) για το Halloween.

Στις φωτογραφίες της η Kourtney Kardashian, τις οποίες συνόδευσε με τη λεζάντα “Freaky Friday”, δείχνει με υπερηφάνεια την κοιλιά της με το φλοράλ εμπριμέ φόρεμα, το οποίο διαθέτει λεπτομέρειες από ροδέλες προσαρτημένες στα μανίκια και ζιβάγκο.

Ολοκλήρωσε επίσης το look, το οποίο αρχικά δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή Riccardo Tisci, με ασορτί γάντια και παπούτσια – όπως ακριβώς έκανε και η Kim Kardashian δέκα χρόνια πριν.

Οι θαυμαστές έσπευσαν επίσης να επισημάνουν πόσο αστείο είναι το γεγονός ότι η Kourtney “έκλεψε” το σύνολο του Met Gala της Kim Kardashian, αφού η πρώτη κατηγόρησε τη δεύτερη ότι “αντέγραψε” τον γάμο της με την πρόσφατη συνεργασία της με τους Dolce & Gabbana – τον ίδιο οίκο μόδας που σχεδίασε τον γάμο της Kourtney Kardashian.

Τσέκαρε και αυτά:

Atlantics: Βραβευμένη ρομαντική δραματική ταινία στο Netflix

Στράτος Τζώρτζης: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή και το Fame Story