Η γη της ελιάς

Η γη της ελιάς έρχεται με ένα νέο επεισόδιο την Τετάρτη και η Ιουλία μετά τις αποκαλύψεις για την κόρη της, φοβάται να κάνει το επόμενο βήμα.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς την Τετάρτη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Στάθης προτρέπει την Ιουλία να επικοινωνήσει με την κοπέλα που φαίνεται να έχει κοινό DNA με εκείνη, αλλά η Ιουλία δεν είναι έτοιμη να κάνει το βήμα.

Η Δήμητρα αποφασίζει να μην αποφεύγει άλλο τον Ορέστη και πηγαίνει στο σπίτι του με σκοπό να μάθει περισσότερα για το παρελθόν του. Η Αρετή ψάχνει να βρει από ποια διέρρευσε η συνταγή της πίτας, ενώ ο φούρναρης αρνείται ότι έχει αντιγράψει την πατέντα της.

Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς ξαναβγαίνουν με άδεια από τον στρατό και ο Σωτήρης δεν χάνει ευκαιρία να βάλει ξανά τον Φίλιππο στο στόχαστρο. Ο Λυκούργος πειράζει τον Πότη που δεν επέλεξε εκείνον και τον Στάθη για κουμπάρους, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.

Η Μαρίνα επιστρέφει στο ανθοπωλείο, αλλά συνεχίζει να έχει επιθετική συμπεριφορά, γεγονός που προβληματίζει τον Μάνο και τον Ισίδωρο. Ο παράξενος Λοχίας από τον στρατό εμφανίζεται στη Μάνη για ολιγοήμερες διακοπές και ο Φίλιππος με τον Παρασκευά, τώρα που έχουν πάρει μετάθεση και δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, δεν χάνουν ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Ο Δημοσθένης κάνει στην Ξένια μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.

Τσέκαρε και αυτά:

Χριστίνα Μπίτα: Οι εντάσεις και ο εκρηκτικός της χαρακτήρας

Survivor: Μεγάλη πίεση στον Ατζούν από το ΣΚΑΪ