Η γη της ελιάς

Η γη της ελιάς έρχεται την Τρίτη με ένα ακόμα συνταρακτικό επεισόδιο και πλέον η Αριάδνη πηγαίνει στην ταβέρνα και εκεί της ανακοινώνουν πως βρήκε δουλειά.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Τρίτη στη σειρά Η γη της ελιάς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Χάρη στον Ορέστη, ο Πότης και η Άννα επιστρέφουν με ασφάλεια και οδηγούνται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η στάση της Άννας παραμένει σκληρή και είναι αποφασισμένη να κάνει αίτηση διαζυγίου μόλις πάρει εξιτήριο.

Ο Δημοσθένης καλεί στο σπίτι τον Στάθη με την Αριάδνη για να τους κάνει το τραπέζι και η Ασπασία αισθάνεται αμηχανία. Ο Ισίδωρος κάνει κουβέντα στον Στάθη για την Αριάδνη και του δείχνει τις πραγματικές του προθέσεις.

Αργότερα, η Αριάδνη πηγαίνει στην ταβέρνα και ο Χρήστος τής ανακοινώνει ότι την προσλαμβάνει, ενώ πάντα ανάμεσά τους υποβόσκει αμοιβαία έλξη. Ο Γιώργης μπαίνει στο καφενείο και βλέπει τη Δήμητρα με τον Ορέστη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι.

Ο Λυκούργος δέχεται μια κλήση από δικηγόρο που τον ενημερώνει ότι το διαζύγιό του με τη Χάιδω θα έχει βγει σε λίγες μέρες. Η Ιουλία βρίσκεται σε απόγνωση και αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στην Αριάδνη, σε μια προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση τους.

Τσέκαρε κι αυτά: