Η Μάγισσα

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 “Η Μάγισσα” θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά προγράμματα που θα εμφανιστούν στους τηλεοπτικούς μας δεκτές τη νέα σεζόν και ο Αναστάσης Ροϊλός είναι ένας από τους πρωταγωνιστές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο ηθοποιός ο οποίος μας συστήθηκε μέσω της εμβληματικής σειράς “Άγριες Μέλισσες‘, μίλησε στο “Τηλέραμα” και αναφέρθηκε στη νέα σειρά όπου πρωταγωνιστεί λέγοντας πως είναι ένα project το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση.

“Η “Μάγισσα” έχει πολύ απαιτητικά γυρίσματα και από άποψη παραγωγής. Βλέπεις τόσους ανθρώπους να τρέχουν για να βγει το αποτέλεσμα που πρέπει. Από τον άνθρωπο που κουβαλάει τα άλογα και τα στήνει και τα ετοιμάζει, μέχρι αυτόν που μας ντύνει, που μας φέρνει τα όπλα, τα πάντα όλα, ως και εμάς που παίζουμε. Θα δείτε ότι είναι μια σειρά που βασίζεται στη λεπτομέρεια και θα παρουσιάσει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση”. 

Η νέα σειρά σύμφωνα με τον ηθοποιό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι παλιοί γνώριμοι από τις “Μέλισσες”.

“Κάποιοι γνωριζόμασταν από πριν και δουλέψαμε πολύ καλά μαζί για τρία χρόνια στις “Μέλισσες”. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό, γιατί σε δένει βαθιά. Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ένας άνθρωπος με απίστευτο ταλέντο, αλλά και τα άτομα που διαλέγουν εκείνουν που θα συνθέσουν την ομάδα, έχουν το χάρισμα να φέρνουν νέους ανθρώπους, με τους οποίους αμέσως δένεσαι. Είναι όλοι ταλαντούχοι και πολύ αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν, γιατί δεν πρόκειται για μια απλή σειρά”.

Τσέκαρε και αυτά: