Η Παραλία

Η Παραλία έρχεται με νέα επεισόδια από την ερχόμενη εβδομάδα και πλέον όλα στρέφονται γύρω από το γάμου του Χάρι με την Υπατία.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Η Παραλία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ Η ΠΑΡΑΛΙΑ

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, ώρα 22:45

Επεισόδιο 81: Η κλοπή ενός ποδηλάτου φέρνει αναστάτωση στο κοινόβιο των χίπηδων, καθώς ο Στιβ βρίσκεται σε δίλημμα για το αν πρέπει να καταδώσει στην Αστυνομία τον κλέφτη. Μπορεί η αποκάλυψη να στρέψει όλα τα φώτα και πάλι στην κοινότητα των χίπηδων και να ξυπνήσει τα αρνητικά συναισθήματα των κατοίκων του χωριού ενάντια στους χίπηδες. Παράλληλα, η Κερασία αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της μετά τον χωρισμό της με τον Γράντο και απολαμβάνει τη ζωή της ως ελεύθερη γυναίκα.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή του χωρισμού, ο Παπα-Νικόλας θα συμπαρασταθεί με όλη του την ψυχή στην κόρη του, καθώς νιώθει υπεύθυνος που δεν την προστάτευσε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ παράλληλα κουβαλά ακόμα το βάρος της εξομολόγησης του Γράντου. Ταυτόχρονα, ο Διονύσης μαθαίνει για τον χωρισμό του Γράντου με την Κερασία και προσπαθεί να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες για το γεγονός. Παράλληλα, σε μια κουβέντα με τον Παπα-Νικόλα επανέρχονται οι ανησυχίες σχετικά με τη βίαιη συμπεριφορά του Γράντου.