I Wanna Dance With Somebody

Εν αναμονή της ταινίας με θέμα τη ζωή και τη καριέρα της Whitney Houston, η Sony Music και η Panik Records κυκλοφορούν το τραγούδι, “Don’t Cry For Me”, σε νέα έκδοση, μαζί με τον πολυπλατινένιο καλλιτέχνη και παραγωγό, Sam Feldt. Ακούστε το εδώ.

Το soundtrack “I Wanna Dance With Somebody (The Movie: Whitney New, Classic and Reimagined)” είναι γεμάτο με 35 αξιοσημείωτα tracks. Μέσα σε αυτά, περιλαμβάνεται και η σπάνια ζωντανή ηχογράφηση από την Houston στο “Don’t Cry For Me” – το οποίο αρχικά είχε κυκλοφορήσει από τους BeBe και CeCe Winans για το album, ‘Heaven’, που κυκλοφόρησε το 1988. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ‘The Bodyguard World Tour’, η Houston πήγε στην Αμερική για να κάννει μια συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό για το AIDS Project Los Angeles (APLA), όπου και πρόσφερε μια ζωντανή εμφάνιση η οποία απέκτησε αμέσως iconic status.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ 

“To τραγούδι “Don’t Cry For Me” που ερμηνεύτηκε ζωντανά από την Whitney Houston, είναι μια εκπληκτική ανακάλυψη”, λέει ο Clive Davis. “Οι στίχοι πραγματικά συνδέονται με την ιστορία της ζωής της και όταν την ακούς να το τραγουδάει με το μήνυμα που κουβαλάει, σε συγκινεί”.

Η Houston ξεκίνησε τη mainstream επιτυχία της με το debut album της, ‘Whitney Houston’. Αυτή η δουλειά παρέμεινε για 14 εβδομάδες στο #1 του Billboard 200, έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και περιέχει τρία #1 Billboard Hot 100 singles – τα “Saving All My Love for You”, “How Will I Know” και “Greatest Love of All”.

Το 2ο studio album της μεγάλης star με τίτλο, ‘Whitney’, βγήκε το 1987. Μέσα σε αυτό περιέχονται τα #1 singles, “I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)”, “Didn’t We Almost Have It All”, “So Emotional” και “Where Do Broken Hearts Go”. Και τα δύο albums έγιναν διαμαντένια στην Αμερική, κάνοντας την Houston την μόνη μαύρη καλλιτέχνη που έχει 3 διαμαντένια albums στη δισκογραφία της, με το τρίτο να γίνεται αργότερα το soundtrack της ταινίας “The Bodyguard”.

Η Pat Houston είπε για το τραγούδι, “Τα πάντα είναι θέμα timing και νομίζω είναι η πιο σωστή στιγμή για την κυκλοφορία γι’αυτό το απίστευτο track. Η Whitney ήταν το σωστό πρόσωπο να μιλήσει για το “Don’t Cry For Me”, αφού είναι σαν κατάθεση για τη ζωή της και την αγάπη της για τους θαυμαστές της. Ακούγοντας την χαρακτηριστική της φωνή με αυτό το δυνατό μήνυμα που αποδίδουν οι στίχοι και σε συνδυασμό με την ενορχήστρωση, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι λιγότερο από αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα!”.

Τσέκαρε και αυτά :

Σειρές HBO : Οι καλύτεροι χαρακτήρες όλων των εποχών

Εφαρμογές γνωριμιών : “Τέλος” στη μοναξιά των Χριστουγέννων