Ιαπωνία

Στην Ιαπωνία, κάθε χρόνο ανθίζουν οι κερασιές και οι εικόνες που γίνονται viral στο διαδίκτυο προκαλούν ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας στον κόσμο ακόμη και αν δε βρίσκεται στη χώρα για να τις δει από κοντά!

Σύμφωνα με τις αρχές που παρακολουθούν το άνθισμα τους, άνθισαν πάλι νωρίτερα το 2023 και καταγράφουν ρεκόρ πρώιμης ανθοφορίας. Ο λόγος για τον οποίο ανθίζουν πιο γρήγορα είναι προφανώς η κλιματική αλλαγή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η έναρξη της ανθοφορίας των κερασόδεντρων σηματοδοτεί την αρχή του χανάμι – μια παράδοσης της Ιαπωνίας όπου ο κόσμος θαυμάζει τη φύση και τα πανέμορφα αυτά δέντρα – και διοργανώνουν πικ νικ και διάφορες εκδηλώσεις.

Τα πανέμορφα ροζ και λευκά λουλούδια που εμφανίζονται “πρωταγωνιστούν” σε πολλές φωτογραφλίες και υπάρχουν πολλά ιαπωνικά ΜΜΕ τα οποία καλύπτουν καθημερινά τα δέντρα κι μεταφέρουν υπέροχες εικόνες.


Mάλιστα, πολλοί είναι οι τουρίστες οι οποίοι ταξιδεύουν στην Ιαπωνία για να θαυμάσουν από κοντά αυτή την ομορφιά της φύσης και στο Instagram γίνεται χαμός από εικόνες που μας δείχνουν πόσο τελικά όμορφα είναι τα πολύ απλά πράγματα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη もりそん (@morison_photo)

Είναι μια στιγμή που όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε από κοντά!

Tσέκαρε και αυτά: