Ιδέες για μανικιούρ

Ιδέες για μανικιούρ : Η οικογένεια των Καρντάσιανς, συχνά-πυκνά μας δίνει πολύ καλές λύσεις όταν κολλήσει το μυαλό μας και δεν ξέρουμε ποιο θέλουμε να είναι το look στα νύχια μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πίσω από πολλά nail looks τα οποία βλέπουμε στα χέρια της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και της Κιμ Καρντάσιαν τα επιμελείται η γνωστή celebrity nail artist, Kim Truing και κατά καιρούς αναρτά τις δημιουργίες της στον λογαριασμό που διατηρεί στο Ιnstagram!

Η nail artist προετοίμασε τα νύχια της Κόρτνεϊ για το χριστουγεννιάτικο πάρτι που παρέθεσε πριν από λίγες μέρες αλλά εμείς πιστεύουμε πώς είναι το ΤΕΛΕΙΟ nail look για τα νύχια σου, έτσι ώστε να υποδεχτείς το νέο έτος με λάμψη και στιλ.

Ιδέες για μανικιούρ – Η nail artist επέλεξε να κάνει μια διάφανη βάση στα νύχια της τηλεπερσόνας και να δημιουργήσει ένα γαλλικό με ασημία χρώμα. Μάλιστα, έκανε μια τσαχπινιά και τοποθέτησε μια ασημένια “κορδέλα” σε ένα από τα νύχια!

Τσέκαρε το βίντεο που ανάρτησε η nail artist της Κόρτνεϊ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Truong (@kimkimnails)

To συγκεκριμένο nail look μπορείς να το κρατήσεις και για τις υπόλοιπες μέρες του Ιανουαρίου για να νιώθεις festive και ίσως ήρθε η στιγμή να κάνεις κάτι τολμηρό!

Τσέκαρε και αυτά :

Ιπποπόταμος : Ο σπάνιος πυγμαίος που γεννήθηκε

Αυτοπεποίθηση : Πώς θα νιώσεις καλά στο σώμα σου