Ιδέες για μανικιούρ

Ιδέες για μανικιούρ : Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλες μας αλλά και πολλά αγόρια, θέλουν να έχουν περιποιημένα άκρα και να αποθεώσουν το look τους στα ρεβεγιόν αλλά και τις υπόλοιπες μέρες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι φετινές γιορτές θέλουν λάμψη και χρώμα, αλλά πρέπει να ξέρεις πως επιστρέφει στα νύχια μια τάση από του παρελθόντος που έχουμε λατρέψει και δεν είναι άλλη από τα velvet nails τα οποία είχαν κατακλύσει τα social media.

Τα βελούδινα νύχια είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα μανικιούρ που έχουμε δει και δημιουργείται με το εφέ του μαγνήτη πάνω σε ένα χρωματισμένο νύχι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Le (@amyle.nails)

Ιδέες για μανικιούρ – Τα βελούδινα νύχια μπορούν να ολοκληρώσουν τα looks σου είτε επιλέγεις να είναι total minimal, είναι extra shinny και σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να κάνεις για να υποδεχτείς το νέο έτος.

Μπορείς να επιλέξεις όπου χρώμα επιθυμείς και να δημιουργηθεί πάνω στο νύχι σου το εφέ που μπορεί να φαίνεται λαμπερό σε κάποιους φωτισμούς, αλλά σε κάποιους άλλα δείχνει βελούδινο και να μην καταλαβαίνουν οι άλλοι τι έχεις κάνει στα άκρα σου.

Ένα ναι λουκ που πρέπει να δοκιμάσεις!

Τσέκαρε και αυτά :

Φαγητό Θεσσαλονίκη : Το space burger που δε λερώνει

Νατάσσα Μποφίλιου : Πόσο κοστίζει το παλτό που φόρεσε