Ιδέες για μανικιούρ

Ιδέες για μανικιούρ: Η Jennifer Lopez πάντα φροντίζει να έχει περιποιημένα άκρα και ο άνθρωπος ο οποίος ευθύνεται για αυτά είναι ο γνωστός nail artist του Xόλυγουντ, Tom Bachik.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γνωστός nail artist έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολλά iconic nail looks τα οποία δίνουν έμπνευση σε όλες και όλους και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει διάφορα trends να εμφανιστούν στον κόσμο της περιποίησης άκρων.

Η Jennifer Lopez έκανε μια πολύ σικ εμφάνιση στο Met Gala φορώντας Ralph Lauren αλλά κανείς δεν έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο nail look της! Και έκρυβε μια έκπληξη από τα παλιά!

Θυμάσαι πριν από δυο χρόνια περίπου, τα logo nails τα οποία ήταν μεγάλο trend; Ο Tom Bachik αποφάσισε να τα επαναφέρει και στα νύχια της τραγουδίστριας είδαμε ένα 3D σχέδιο το οποίο μας θύμισε τα παλιά!

Στο ένα νύχι της JLo δημιουργήθηκε το διπλό CC του γνωστού οίκου Chanel και παράλληλα έκανε ένα πολύ λεπτό γαλλικό μανικιούρ με μαύρη γραμμή και nude βάση.

Ιδέες για μανικιούρ – Παλιά οι nail artists σχεδίαζαν με το πινέλο τα logo και τώρα δημιουργούν τις 3D εκδοχές τους και έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά: