Ιφιγένεια Λάγιου

Το καινούργιο πρόσωπο που μπήκε στο My Style Rocks, η Ιφιγένεια Λάγιου, απέδειξε ότι έχει άποψη και στυλ και κατάφερε να κάνει την παρουσία της αισθητή.

Η Ιφιγένεια Λάγιου είναι 26 ετών, και στο σύντομο βιογραφικό που έδωσε για το reality μόδας, είπε πως είναι επιχειρηματίας.

Το 26χρονο κορίτσι πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στην Καλαμάτα, αλλά μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα όταν έγινε 18 χρονών, λόγω της απόφασής της να σπουδάσει αισθητικός.

Επειδή όπως είπε είναι μοναχοπαίδι και δεν είχε την προσοχή πάνω της, είχε ως αποτέλεσμα να γίνει λίγο κακομαθημένη, χωρίς ωστόσο να την χαλάει αυτό, αφού η Ιφιγένεια Λάγιου το δηλώνει με καμάρι.

Από πολύ μικρή ηλικία συνδέθηκε με την μόδα, καθώς η μητέρα της δούλευε σε βιομηχανία με ρούχα, οπότε από τότε που θυμάται τον εαυτό της, στα 3 με 4 της χρόνια, δοκιμάζει ρούχα, τα αλλάζει, τα τροποποιεί και γενικά έχει φτιάξει το δικό της στυλ που της ταιριάζει απόλυτα.

Στην περιγραφή του εαυτού της, είπε πως τρεις λέξεις αρκούν για να την περιγράψουν και είναι: “απαιτητική”, “κυκλοθυμική” και “παρατηρητική”.

Επιπλέον, δήλωσε πως δεν έχει τόσες πολλές φίλες, και ο λόγος είναι ότι δεν μπορούν να την αντέξουν, βέβαια δεν διευκρίνισε γιατί ακριβώς δεν κρατάει φιλίες.

Η Ιφιγένεια Λάγιου πήγε στο My Style Rocks επειδή αγαπά την τηλεόραση και τη δημοσιότητα, ενώ η ίδια πιστεύει ότι μπορεί και να κερδίσει.

H ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του My Style Rocks στο Instagram

Στο caption της δημοσίευσης έγραψαν για τη διαγωνιζόμενη:

“Η Ιφιγένεια Λάγιου μεγάλωσε στην Καλαμάτα και ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει Αισθητική. Είναι μοναχοπαίδι και για αυτό δηλώνει “λίγο… κακομαθημένη”.
Η επαφή με τη μόδα έγινε νωρίς στη ζωή της αφού η μητέρα της δούλευε σε βιομηχανία με ρούχα.”

Τσέκαρε και αυτά:

Τρανσφοβία: Μοντέλο καταγγέλλει ότι την έδιωξαν από casting

Πρίγκιπας Χάρι: Μυστική και ρομαντική εξόρμηση με τη Μέγκαν