Ηλέκτρα

Η Ηλέκτρα έρχεται την Παρασκευή με το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας και ο Χάρης αποφασίζει να πάρει συμπληρωματική κατάθεση από τη Νεφέλη.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Παρασκευή στη σειρά Η Ηλέκτρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, ώρα 19:10

Επεισόδιο 124o. Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου βρίσκει τον Σταύρο να περπατά στα σκοτάδια και του λέει να μην ανησυχεί: δεν πρόκειται να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

«Κάνε ό,τι θες», φωνάζει ο Παύλος στην Ηλέκτρα, «δε με νοιάζει πια τίποτα». Κι ο Περλεπές πηγαίνει στο δημαρχείο για να ενημερώσει το δήμαρχο πως κρυφάκουσε τη Νεφέλη να συζητεί με τον κύριο Φιλίππου για ένα ραντεβού τους στο δάσος.

Με τον Χάρη να ψάχνει πληροφορίες για το παρελθόν του και τον Περλεπέ να του έχει κηρύξει υπόγειο πόλεμο, τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν τρομερά για τον Παύλο.

Η Νεφέλη απογοητευμένη με τη συμπεριφορά του, αρχίζει και γίνεται επιθετική απέναντί του. Ο Χάρης αποφασίζει να πάρει συμπληρωματική κατάθεση από την Νεφέλη, θέλοντας να καταλάβει τι συνέβη στο καμαράκι, την ίδια ώρα που ο Σωτήρης αποφασίζει να κάνει μια επίσκεψη στον δάσκαλο…

Τσέκαρε κι αυτά: