Σχέσεις

Οι ανθρώπινες σχέσεις και ειδικά οι ερωτικές είναι πάντα στο προσκήνιο της καθημερινότητας μας! Και δεν είναι λίγες οι φορές που αναζητούμε συμβουλές για να μπορέσουμε να κατευνάσουμε τις πολλές σκέψεις που κάνουμε! Να ζήσουν οι overthinkers βρε παιδιά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλοί από εμάς ξεκινάμε μια σχέση έχοντας στο μυαλό μας τη “φαντασίωση” πως έχουμε έναν σύντροφο του οποίου τα red flags μπορούμε να τα διορθώσουμε και πως στην πορεία θα μεταμορφωθεί σε αυτό που ιδανικά θα θέλαμε να έχουμε στο πλευρό μας. Και εκεί την πατάμε!

Ο πιο σημαντικός κανόνας για να μπορέσει να υπάρχει ευτυχία σε μια σχέση και να παραμείνει είναι πολύ απλός και θέμα μυαλού και αντίληψης! Και δεν είναι άλλος από την αποδοχή του ατόμου που έχουμε επιλέξει!

 

Αν θέλεις να έχεις μια πραγματικά ευτυχισμένη σχέση, τα πράγματα είναι πολύ απλά και δε θέλουμε ιδιαίτερη σκέψη! Όταν αποδεχόμαστε τον σύντροφο μας και για αυτό που πραγματικά είναι, η ζωή μας γίνεται πιο εύκολη! Αποδεχόμαστε τα αρνητικά και τα θετικά του και εφόσον είναι διαχειρίσιμα και “κουμπώνουν” με τα δικά μας, τότε όλα κυλούν πιο ομαλά!

Προσοχή! Δε μιλάμε για αδιαφορία και αποφυγή! Μιλάμε για αποδοχή! Να έχουμε επίγνωση των όσων συμβαίνουν και να είμαστε οκ με όλα όσα συμβαίνουν!

Στις σχέσεις πρέπει να φιλτράρουμε σωστά, να έχουμε επικοινωνία και να συζητάμε!

Tσέκαρε και αυτά: