Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα “It girls” της ελληνικής showbiz και κάθε της εμφάνιση απασχολεί αφού μας δίνει έμπνευση για να δημιουργήσουμε looks τα οποία ίσως να μην είχαμε σκεφτεί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η νέα παρουσιάστρια του “Shopping Star” μπορεί να έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για το επιτυχημένο ριάλιτι μόδας που παρουσίαζε η Βίκυ Καγιά μέχρι πρότινος, αλλά δεν ξεχνά πως ακόμη είναι καλοκαίρι και υπάρχει ένα item το οποίο αγαπά πολύ και φορά στις εξορμήσεις που κάνει με τον σύντροφο της και την παρέα της.

Το λευκό πουκάμισο είναι αναμφισβήτητα ένα key item το οποίο επιλέγει να φορέσει πολύ συχνά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της! Στην ουσία είναι ένα κλασικό κομμάτι το οποίο μπορούν να φορέσουν όλα τα κορίτσια από το πρωί μέχρι το βράδυ για να φαίνονται σικ και στιλάτες.

To μοντέλο επιλέγει να φορέσει το συγκεκριμένο item στην παραλία, στις βόλτες στα νησιά ενώ την έχουμε δει να κυκλοφορεί και στο κέντρο της Αθήνας με λευκό πουκάμισο το οποίο συνδύασε με denim παντελόνι!

Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείς να επιλέξεις ένα φαρδύ λευκό πουκάμισο σε λινό ύφασμα ή βαμβάκι και να το φορέσεις όπου θέλεις! Είναι πολύ κλασικό, στιλάτο και ταιριάζει με τα πάντα!

Τσέκαρε και αυτά: